Shift Tuşunun Basılı Kalması

egeadar

Kilopat
Arkadaşlar dünden beri bu sorunu yaşıyorum bilgisayarda yaptığım her hamle shift tuşuna basılıymış gibi oluyor. Sayıları yazamıyorum hatta nokta bile koyamıyorum. Sorun klavye ya da yapışkan tuşlardan kaynaklanmıyor. Kontrol ettim. Belki düzelir diye C diskini formatlayıp yeni Windows kurdum bilgisayar düzelmişti ama reboot atınca tekrardan bozuldu. Sorunu çözmemde yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Windows 10 kullanıcısıyım bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım haklısınız, peki format atınca bir süreliğine düzelmesini neye bağlıyorsunuz ve tamir edebilir miyim kendim sizce?

Format kısmını ben de tam çözemedim. Şöyle deneyin. Bilgisayarı klavye olmadan başlatın. Klavyeyi her zamankinden farklı bir porta takıp test edin. Ön portlar da uygundur.

Tamire gelirsek sökülebilen bir modelse sökerek tuşların altını temizleyebilirsiniz. Tabi bazı modelleri sökmek zor o modellerde biraz zorlanırsın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı