M moren.1 Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #1 Herhangi bir oyun oynar iken space+Shift yaptığımda W tuşu dışında tüm tuşlar çalışıyor. Space zıplama, Shift de hızlı koşma olarak kullanıyorum ama bir türlü çözemedim. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Herhangi bir oyun oynar iken space+Shift yaptığımda W tuşu dışında tüm tuşlar çalışıyor. Space zıplama, Shift de hızlı koşma olarak kullanıyorum ama bir türlü çözemedim. Yardım edebilirseniz sevinirim.
SkyH85 Kilopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #2 Kullandığın klavyenin modelini vb. söyleyebilir misin?
M moren.1 Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #3 SkyH85 dedi: Kullandığın klavyenin modelini vb. söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Klavyelik bir durum yok sanırsam 3 klavye değiştim.
SkyH85 dedi: Kullandığın klavyenin modelini vb. söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Klavyelik bir durum yok sanırsam 3 klavye değiştim.