Tofking Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 31 27 Şubat 2023 #1 İyi sosyaller herkese, PC almayı düşünüyorum fakat 2 tane PC arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmem daha mantıklı olur yardımcı olabilir misiniz? Linklerini bırakıyorum. ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Ares PC HOCASI Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6600XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com
İyi sosyaller herkese, PC almayı düşünüyorum fakat 2 tane PC arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmem daha mantıklı olur yardımcı olabilir misiniz? Linklerini bırakıyorum. ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Ares PC HOCASI Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6600XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 27 Şubat 2023 #2 PCK1,aradaki fiyat farkına hiç değmez.