Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 27 Ekim 2024 #1 Acerbis sipariş ettim 2 gün önce ama 10k ya kadar başka hangi bot önerirsiniz? Aldığım: ACERBİS ARTIGLIO BOT MAVİ ACERBİS ARTIGLIO BOT MAVİ enduromarket.com Alternatif: Shima RSX-6 Korumalı Motosiklet Botu Siyah Fiyatı ve Özellikleri Shima RSX-6 Korumalı Motosiklet Botu Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Botlar www.motomax.com.tr Bunu hem arazide hem de yolda kullanırım gibi geri verip Shima mı alsam? 10 numara bot ilk günden bugün asfaltta virajda kaydım iyiki almışım. Çizik bile yok.
Acerbis sipariş ettim 2 gün önce ama 10k ya kadar başka hangi bot önerirsiniz? Aldığım: ACERBİS ARTIGLIO BOT MAVİ ACERBİS ARTIGLIO BOT MAVİ enduromarket.com Alternatif: Shima RSX-6 Korumalı Motosiklet Botu Siyah Fiyatı ve Özellikleri Shima RSX-6 Korumalı Motosiklet Botu Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Botlar www.motomax.com.tr Bunu hem arazide hem de yolda kullanırım gibi geri verip Shima mı alsam? 10 numara bot ilk günden bugün asfaltta virajda kaydım iyiki almışım. Çizik bile yok.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.884 Çözümler 175 27 Ekim 2024 #2 Shima daha mantıklı.
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.534 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #3 Arazi ağırlıklı kullanacaksanız ben acerbis öneririm. Yol ağırlıklı kullanacak ve çok ağır araziye girmeyecekseniz shima daha konforlu olur.
Arazi ağırlıklı kullanacaksanız ben acerbis öneririm. Yol ağırlıklı kullanacak ve çok ağır araziye girmeyecekseniz shima daha konforlu olur.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 27 Ekim 2024 #4 Görkem Umut dedi: Shima daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Arazide iş yapmaz hocam ya yol için ayrı alacağız artık. Sürtünme için çok iyi olur da arazide mahvolur bot. Yol için alabilirim ama shimayı. Psyduck17 dedi: Arazi ağırlıklı kullanacaksanız ben acerbis öneririm. Yol ağırlıklı kullanacak ve çok ağır araziye girmeyecekseniz shima daha konforlu olur. Genişletmek için tıkla... Bayağı hard giriyoruz hocam zirvelere çıkıyoruz. Acerbis aldım zaten. Cros ekipmanı bitti. Diğer ceketi kaskı vs satıp yol için alacağım. Mavi Jersey lazım şimdi takım yapcam. Görkem Umut dedi: Shima daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ama bir yandan içimde kaldı keşke alsaydın dedim.
Görkem Umut dedi: Shima daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Arazide iş yapmaz hocam ya yol için ayrı alacağız artık. Sürtünme için çok iyi olur da arazide mahvolur bot. Yol için alabilirim ama shimayı. Psyduck17 dedi: Arazi ağırlıklı kullanacaksanız ben acerbis öneririm. Yol ağırlıklı kullanacak ve çok ağır araziye girmeyecekseniz shima daha konforlu olur. Genişletmek için tıkla... Bayağı hard giriyoruz hocam zirvelere çıkıyoruz. Acerbis aldım zaten. Cros ekipmanı bitti. Diğer ceketi kaskı vs satıp yol için alacağım. Mavi Jersey lazım şimdi takım yapcam. Görkem Umut dedi: Shima daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ama bir yandan içimde kaldı keşke alsaydın dedim.