Shima X mesh vs Open Air

ahmet_dio

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selamlar, Yazlık bir mont alacağım Shima X mesh ile shima open Air arasında kaldım. Montu sonbahar ayındada içime termal ve kalın bir kazak giyerek ya da üstüne bir mont daha giyip sonbahar aylarındada kullamayı düşünüyorum. Sizin tavsiyeniz nedir? Sonbaharda dediğim gibi kullanılır mı ya da kullanılmazsa ilkbaharda yazda hangisi daha iyi gider önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 mevsim mont düşündünüz mü? Ben Prosev 18609 kullanıyorum bunlarla aynı fiyatta, kumaşı korumaları çok iyi üstelik yazın da giyiyorum kışın da gayet performanslı.

4 mevsim mont düşündünüz mü? Ben prosev 18609 kullanıyorum bunlarla aynı fiyatta, kumaşı korumaları çok iyi üstelik yazın da giyiyorum kışın da gayet performanslı.

Kral kışın zaten sadece ev iş günde Max 30 dk motor kullanıyorum. Motora en çok ilkbahar ve yaz mevsimlerinde kullanıyorum. Decathlon'dan termal içlik ve üzerine polar giyip sonra üstüne kendi sweeatshirtimi giyip sonra montu giyip ilkbahar da kullanacağım. Yazın zaten tişört üstüne mont. Sonbahar mevsimindede rüzgar kesici yelek alıp öyle kullanırım. Kışın kullanmam kullanırsamda üstüme 1 mont daha cekerım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı