Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) abartılıyor mu?

Makaleler
2
Evet, bu gece sorum bu. Şu an OVA'lar hariç bütün bölümleri izledim, üstelik şu an 4. sezondan beklentim tavanlarda, özellikle şu sahneyi gördükten sonra;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dürüst olayım, ben bu animenin tam bir fanıyım. İlk izlediğim anime olduğu için yeri apayrı bir yerde benim için. Görüşlerinizi merak ediyorum.

Bu animenin birinci açılış müziği çok güzel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Böyle açılış müziği anime olan anime, benim için efsanedir.

Dostum seninle aynı duyguları paylaşan biriyim. Benim de ilk animem günlerimini boş geçtiği zamanlarda arkadaşımın tavsiyesiyle başladım ve bırakamadım. Fanıyım animenin. Orada Eren'in reinere seslenişi reinerin şaşırışı arkada çalan o müzik o atmosfer başka hiçbir animede bulamadım.

Bence bu daha iyi.

Bence abartılmıyor. Harika bir anime. Yeni sezonu tüm bölümler yayınlanınca izlemeyi 4 gözle bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…