Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorun her zaman olmadığı, arada olduğu için net birşey söylüyemiyeceğim. YouTube'de video felan izlerken olabiliyor ve bayağı kastırıyor bilgisayarı. Ben Adobe Flash Player'le ilgili olabilceğini düşünüyorum.
Denetim masasında Shockware player yüklü ise kaldır Flash Player demiyorum dikkat et. Chromun Ayarlarına girip Kullanıcı Sile basın ve eklentileri açmadan Tekrar kullanamaya devam edin bakalım sorun olacak mı yine
Aynı sorun bende de var hatta bazı Youtube videolarını bile indiremiyorum. Lakin ben kaçak kullanıyorum ve güncel sürümün bir alt sürümü. Windows 8 için gelen sürüme güncelleştirdiğimde kaçak olduğu belli oluyor ve programı kullanamıyorum Eski sürümde de sizdeki sorunlar bende de tekerrür ediyor. Güncelleştirme yapmanızı öneririm. Tabi orjinalse...