ÖmerAltıntas Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 496 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben Yandex kullanıyorum ancak sosyal medyada gezinirken veya video izlerken Shockwave Has Crushed hatası alıyorum ve izlediğim video siyah ekran oluyor Windows 8`e geçtim böyle oldu sebebini bilen var mı ?
Merhaba arkadaşlar ben Yandex kullanıyorum ancak sosyal medyada gezinirken veya video izlerken Shockwave Has Crushed hatası alıyorum ve izlediğim video siyah ekran oluyor Windows 8`e geçtim böyle oldu sebebini bilen var mı ?
Ozan Turan Hectopat Katılım 10 Temmuz 2013 Mesajlar 563 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2014 #2 Shockwave'niz güncel mi? Güncel değilse : http://get.adobe.com/shockwave/
cagatayhann Kilopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 265 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2014 #3 Vallahi bu arkadaşın neden sürekli hata verdiğini bende anlamıyorum. Ama güncellikle alakalı olabilir.
Vallahi bu arkadaşın neden sürekli hata verdiğini bende anlamıyorum. Ama güncellikle alakalı olabilir.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 9 Eylül 2014 #4 8.1'e güncelleyin.