deniz özer09 Centipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 3 6 Haziran 2020 #1 Shadow Play'da sorunsuz kayıt alıyordum ama bir gün yeniden video çekmek istedim fakat kayıt için desteklenen oyun gerek hatasını verdi ne yapmalıyım?
Shadow Play'da sorunsuz kayıt alıyordum ama bir gün yeniden video çekmek istedim fakat kayıt için desteklenen oyun gerek hatasını verdi ne yapmalıyım?
M melih00 Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 166 6 Haziran 2020 #2 deniz özer09 dedi: Shadow Play'da sorunsuz kayıt alıyordum ama bir gün yeniden video çekmek istedim fakat kayıt için desteklenen oyun gerek hatasını verdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın kendi market tarzı bir uygulaması var eğer oranın oyunu değilse yapması normal
deniz özer09 dedi: Shadow Play'da sorunsuz kayıt alıyordum ama bir gün yeniden video çekmek istedim fakat kayıt için desteklenen oyun gerek hatasını verdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın kendi market tarzı bir uygulaması var eğer oranın oyunu değilse yapması normal
deniz özer09 Centipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 3 7 Haziran 2020 #3 melih00 dedi: NVIDIA'nın kendi market tarzı bir uygulaması var eğer oranın oyunu değilse yapması normal Genişletmek için tıkla... ama 1 gün öncesine kadar kayıt alıyodum birdenbire ortaya çıktı acil yardım !!!!!!!!!!!!!!!!! Son düzenleme: 7 Haziran 2020
melih00 dedi: NVIDIA'nın kendi market tarzı bir uygulaması var eğer oranın oyunu değilse yapması normal Genişletmek için tıkla... ama 1 gün öncesine kadar kayıt alıyodum birdenbire ortaya çıktı acil yardım !!!!!!!!!!!!!!!!!