talhaaaaa Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Shopier'den ılk kez alısverıs yapacagım. Platform güvenilir mi? Not Found {$this->lang['text_pay_with_cc_shop']} www.shopier.com Bu sayfadan Icardı fırması alacagım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2023
Shopier'den ılk kez alısverıs yapacagım. Platform güvenilir mi? Not Found {$this->lang['text_pay_with_cc_shop']} www.shopier.com Bu sayfadan Icardı fırması alacagım.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #2 Satıcıya bağlı.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 22 Temmuz 2023 #3 Daha önce Shopier'dan alışveriş yapmıştım ama oyun içindi sorun yaşamadım, yani kargolama gibi bir süreci yoktu. Satıcının güvenine bağlı biraz bu.
Daha önce Shopier'dan alışveriş yapmıştım ama oyun içindi sorun yaşamadım, yani kargolama gibi bir süreci yoktu. Satıcının güvenine bağlı biraz bu.
Darkside1334 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #4 Shopier insanların & firmaların mağzalarını kurduğu bir platformdur. Bu güvenilirlik satıcıdan satıcıya değişir.
Shopier insanların & firmaların mağzalarını kurduğu bir platformdur. Bu güvenilirlik satıcıdan satıcıya değişir.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #5 Forma alacaksa FormaDuragi34xx Instagram sayfasını öneririm shopier mağazası da var 7-8 tane forma aldım 1 kez sorun yasamadim.
Forma alacaksa FormaDuragi34xx Instagram sayfasını öneririm shopier mağazası da var 7-8 tane forma aldım 1 kez sorun yasamadim.
talhaaaaa Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #6 Şimşek McQueenn dedi: Forma alacaksa FormaDuragi34xx Instagram sayfasını öneririm Shopier mağazası da var 7-8 tane forma aldım 1 kez sorun yasamadim. Genişletmek için tıkla... Bakacagım teşekkür ederım
Şimşek McQueenn dedi: Forma alacaksa FormaDuragi34xx Instagram sayfasını öneririm Shopier mağazası da var 7-8 tane forma aldım 1 kez sorun yasamadim. Genişletmek için tıkla... Bakacagım teşekkür ederım
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.092 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #7 Satıcı Shopier'den bağımsız. O yüzden Shopier olarak yorumlamak yanlış olur.
talhaaaaa Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #8 Şimşek McQueenn dedi: Forma alacaksa FormaDuragi34xx Instagram sayfasını öneririm Shopier mağazası da var 7-8 tane forma aldım 1 kez sorun yasamadim. Genişletmek için tıkla... Fatura tarzı bir şey var mı ya da mesaj falan guvenerek alabılırım
Şimşek McQueenn dedi: Forma alacaksa FormaDuragi34xx Instagram sayfasını öneririm Shopier mağazası da var 7-8 tane forma aldım 1 kez sorun yasamadim. Genişletmek için tıkla... Fatura tarzı bir şey var mı ya da mesaj falan guvenerek alabılırım
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #9 talhaaaaa dedi: Fatura tarzı bir şey var mı ya da mesaj falan guvenerek alabılırım Genişletmek için tıkla... WhatsApp adresi var Instagram sayfasında oradan iletişime geçebilirsiniz.
talhaaaaa dedi: Fatura tarzı bir şey var mı ya da mesaj falan guvenerek alabılırım Genişletmek için tıkla... WhatsApp adresi var Instagram sayfasında oradan iletişime geçebilirsiniz.