Shopier güvenilir mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:8GB ( kullanılabilir 6,55 ) (GPU) Ekran kartı: AMD Radeon R7 240 4GB 128 BİT (CPU) İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Quad @ 3.20GHz 3.20 GHz
Shopier'den güvenli alışveriş yapıldığı iddia ediliyor. Her yerde ama ben siparişimi verdim 3 gün oldu ama ne satıcıya ulaşabiliyorum. Neden taleplerime cevap veriyor kargoya verilmedi, Shopier'den dolandırılma ihtimalim var mı?

Shopier'den güvenli alışveriş yapıldığı iddia ediliyor. Her yerde ama ben siparişimi verdim 3 gün oldu ama ne satıcıya ulaşabiliyorum. Neden taleplerime cevap veriyor kargoya verilmedi, Shopier'den dolandırılma ihtimalim var mı?

Shopier tamamen 3.taraf satıcılar ile çalışıyor araya kendisini katmıyor ve dolandırılmama güvenceside yok satıcı çok bilindik degilse maalesef dolandırılma ihtimaliniz var fakat umarım dolandırılmamışsınızdır hocam.

Shopier tamamen 3.taraf satıcılar ile çalışıyor araya kendisini katmıyor ve dolandırılmama güvenceside yok satıcı çok bilindik degilse maalesef dolandırılma ihtimaliniz var fakat umarım dolandırılmamışsınızdır hocam.

E Shopier yardımcı olmuyor mu? (mağazada 5 tane ürün vardı büyük ihtimal dolandırıldım) Instagram sayfasına baktımda çoğu takipçisi Hint yaani sahte 😒

Shopier bir marketplace'dir. Satıcıların güvenilir olup olmadığı önemli.

Paramı geri alabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı