Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #1 Instagram üzerinden bir sayfa buldum güzel kıyafetler satıyor güvenilir mi bilmiyorum. Shopier üzerinden satıyor 2-3 bin TL'lik bir alışveriş yapmak istiyorum, dolandırılmaktan korkuyorum. Sizce güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2025
Instagram üzerinden bir sayfa buldum güzel kıyafetler satıyor güvenilir mi bilmiyorum. Shopier üzerinden satıyor 2-3 bin TL'lik bir alışveriş yapmak istiyorum, dolandırılmaktan korkuyorum. Sizce güvenilir mi?
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 30 Mart 2025 #2 Shopier güvenli fakat satıcı güvenli mi ona bakmak lazım. Shopier sadece aracı. Trendyol, Hepsiburada gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2025
Shopier güvenli fakat satıcı güvenli mi ona bakmak lazım. Shopier sadece aracı. Trendyol, Hepsiburada gibi.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 hogwartscanavarı dedi: Shopier güvenli fakat satıcı güvenli mi ona bakmak lazım. Shopier sadece aracı. Trendyol, Hepsiburada gibi. Genişletmek için tıkla... Attığım resimdeki satıcı güvenilir mi?
hogwartscanavarı dedi: Shopier güvenli fakat satıcı güvenli mi ona bakmak lazım. Shopier sadece aracı. Trendyol, Hepsiburada gibi. Genişletmek için tıkla... Attığım resimdeki satıcı güvenilir mi?