Rarex Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Merhabalar, kardesim benden habersiz Shopier'den valorant points satın almıs ve kullanmış, acaba para iadesi alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2025
Merhabalar, kardesim benden habersiz Shopier'den valorant points satın almıs ve kullanmış, acaba para iadesi alabilir miyim?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.226 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2025 #2 Rarex dedi: Merhaba, kardesim benden habersiz Shopier'den Valorant points satın almıs ve kullanmış, acaba para iadesi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Shopier kendisi direk iade edemez ki mağazayla görüşün. Ancak sanmıyorum iade edeceklerini.
Rarex dedi: Merhaba, kardesim benden habersiz Shopier'den Valorant points satın almıs ve kullanmış, acaba para iadesi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Shopier kendisi direk iade edemez ki mağazayla görüşün. Ancak sanmıyorum iade edeceklerini.
Rarex Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 egemebb dedi: Shopier kendisi direk iade edemez ki mağazayla görüşün. Ancak sanmıyorum iade edeceklerini. Genişletmek için tıkla... talep oluşturdum satıcı 3 gün içerisinde yanıtlamassa shopier el atıcakmış
egemebb dedi: Shopier kendisi direk iade edemez ki mağazayla görüşün. Ancak sanmıyorum iade edeceklerini. Genişletmek için tıkla... talep oluşturdum satıcı 3 gün içerisinde yanıtlamassa shopier el atıcakmış