M muhammed ali tpk Decapat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 211 28 Şubat 2021 #1 Merhaba, Shopier sitesinden bir ürün alacağım ismini açıkcası önceden duymadım güvenilir midir?
suddlefrv Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550 MK Anakart | 16 GB 3600Mhz Corsair Ram | Ryzen 5 3600 6 Core 3.20GHz | Sapphire Radeon RX 570 8GB Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 28 Şubat 2021 #2 muhammed ali tpk dedi: Merhaba, shopier sitesinden bir ürün alacağım ismini açıkcası önceden duymadım güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Shopier insanların & firmaların mağzalarını kurduğu bir platformdur. Bu güvenilirlik satıcıdan satıcıya değişir.
muhammed ali tpk dedi: Merhaba, shopier sitesinden bir ürün alacağım ismini açıkcası önceden duymadım güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Shopier insanların & firmaların mağzalarını kurduğu bir platformdur. Bu güvenilirlik satıcıdan satıcıya değişir.
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #3 Shopier farklı satıcılar tarafından ödeme almak için bir nevi otomasyon platformu. Arkadaşın da dediği gibi satıcıdan satıcıya değişiyor.
Shopier farklı satıcılar tarafından ödeme almak için bir nevi otomasyon platformu. Arkadaşın da dediği gibi satıcıdan satıcıya değişiyor.
M muhammed ali tpk Decapat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 211 1 Mart 2021 #4 Kredi kartı bilgileri vesaire çalınma gibi durum olmaz değil mi? Satıcı güvenilir.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 1 Mart 2021 #5 Olmaz.
suddlefrv Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550 MK Anakart | 16 GB 3600Mhz Corsair Ram | Ryzen 5 3600 6 Core 3.20GHz | Sapphire Radeon RX 570 8GB Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 1 Mart 2021 #6 muhammed ali tpk dedi: Kredi kartı bilgileri vesaire çalınma gibi durum olmaz değil mi? Satıcı güvenilir. Genişletmek için tıkla... Satıcıya kredi kartı bilgilerin gitmez shopier de satın alım yaparken yaptığın işlemler şifrelenir diye biliyorum.
muhammed ali tpk dedi: Kredi kartı bilgileri vesaire çalınma gibi durum olmaz değil mi? Satıcı güvenilir. Genişletmek için tıkla... Satıcıya kredi kartı bilgilerin gitmez shopier de satın alım yaparken yaptığın işlemler şifrelenir diye biliyorum.