Shopier'da Ürün Satmak İçin İnternet Sitesine Gerek Var Mı?

ShinobiTech

Femtopat
Shopier adlı site üzerinden ürün satmak istiyorum ancak bunun için bir internet sitesine ihtiyacım var mı?
İnternet sitesi olmadan oraya kayıt olup istediğim gibi ürün satabilir miyim?
Bilenler yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Hayır gerek yok, ama insanların, ürünlerini tanıtacağın ve linkini vereceğin bir yer olmalı. Ayrıca 18 yaşından büyük olmalı ve sadece sana ait bir banka hesabı kullanmalısın. Bu site seninle ilgili herşeyi istiyor. T.C. kimlik numarası, ad soyad vs. Herşey doğru olmalı.

Hayır gerek yok, ama insanların, ürünlerini tanıtacağın ve linkini vereceğin bir yer olmalı. Ayrıca 18 yaşından büyük olmalı ve sadece sana ait bir banka hesabı kullanmalısın. Bu site seninle ilgili herşeyi istiyor. T.C. kimlik numarası, ad soyad vs. Herşey doğru olmalı.
Bilgili birisine benziyorsunuz bu yüzden biraz daha soru sormak istiyorum izninizle.
Öncelikle ben o sitede yazdığım e-kitabı satacağım yanı dijital bir ürün. Ben o siteye kayıt olmaya çalıştım tüm bilgilerimi girdim, ürünlerimi satacağım mecra olarak sadece Instagram'ı gösterdim ancak "belirtmiş olduğunuz sayfalarınız / hesaplarınız bir satış mecrası değil" denen bir mail gönderdiler ve üyeliğimi onaylamadılar. Sonrasında onlara bu konuda sorularımı içeren bir mail attım, cevap olarak "dijital ürünlerin satışı için internet sayfası gerekiyor" şeklinde bir mail attılar ancak anlayamadım ne yapmam gerektiğini. Normal bir internet sitesi açsam işimi görür mü, blog sitesi gibi yoksa e-ticaret sitesi falan mı açmalıyım?
Çoğu insan buradan rahatça satış yapıyor gerçekten neden başıma böyle bir olay geldi anlamadım.
Eğer bu konuda bilginiz var ise bana bir tavsiye, öneri verirseniz çok mutlu olurum gerçekten.

Hemen bir bakmam lazım ama şuan evde değilim eve gittiğimde yazacağım.
Olur yazarsanız çok mutlu olurum gerçekten. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Hemen bir bakmam lazım ama şuan evde değilim eve gittiğimde yazacağım.
Sizi sıkmak istemiyorum ancak yazacağım dediğiniz için soruyorum. Evinize gidip baktınız mı acaba. :D
Yazacağınız şeyi sabırsızlıkla bekliyorum ve unutmuş olabilirsiniz diye yazma gereği duydum. :D

Son düzenleme:
Ben de bir mağaza açarak denedim (instagram ve facebook). Sonucu bekliyorum. Size bildireceğim. Benim facebook ve instagram işletme hesabı olarak kayıtlı. Sizde olan hata bundan dolayı olabilir. Benim mağazanın durumunu bildiririm. Merak etmeyin.
Tekrar merhaba. Öncelikle satışını yapmak istediğiniz ürünü sosyal medya hesabınızda satışa sunmanız gerekiyor. Ben şu an rastgele birşeyi satışa sundum. Bekliyorum.

Son düzenleme:
Ben de bir mağaza açarak denedim (instagram ve facebook). Sonucu bekliyorum. Size bildireceğim. Benim facebook ve instagram işletme hesabı olarak kayıtlı. Sizde olan hata bundan dolayı olabilir. Benim mağazanın durumunu bildiririm. Merak etmeyin.
Tekrar merhaba. Öncelikle satışını yapmak istediğiniz ürünü sosyal medya hesabınızda satışa sunmanız gerekiyor. Ben şu an rastgele birşeyi satışa sundum. Bekliyorum.
Anladım ben de yarın bir web sitesi açıcam, ürünlerimi oraya da koyacağı, sosyal medya sayfalarıma da koyacağım. Bir mail daha atmıştım siteye, cevap olarak ,djital ürün satmak için web sitesine ihtiyacınız var, şeklinde bir cevap geldi.
Bakalım umarım olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı