Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, Shopier'den dijital satış yapmak istiyorum ama nasıl ve tam olarak ne satacağımı karar veremedim. Yardımcı olacak birisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2024
Arkadaşlar merhaba, Shopier'den dijital satış yapmak istiyorum ama nasıl ve tam olarak ne satacağımı karar veremedim. Yardımcı olacak birisi var mı?
VedatCevik Picopat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 Hocam isterseniz shopify kullanın, daha basit gelmişti bana. Onun için de eğitim videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İlk deneme sürümü güncel olarak 3 gün fakat aylık ücreti 1 dolar olması lazım, sonraki aylarda da artabilir
Hocam isterseniz shopify kullanın, daha basit gelmişti bana. Onun için de eğitim videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İlk deneme sürümü güncel olarak 3 gün fakat aylık ücreti 1 dolar olması lazım, sonraki aylarda da artabilir