Weroxy Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar Shopify mağazası kurdum bir anlık fakat tıkandım kaldım, gram ne yapacağımı bilmiyorum, 1$ paket de aldım. Şu an hiçbir fikrim yok. Bu işleri nereden öğreneceğimi veya nasıl yapacağımı anlatırsanız çok mutlu olurum.
Arkadaşlar Shopify mağazası kurdum bir anlık fakat tıkandım kaldım, gram ne yapacağımı bilmiyorum, 1$ paket de aldım. Şu an hiçbir fikrim yok. Bu işleri nereden öğreneceğimi veya nasıl yapacağımı anlatırsanız çok mutlu olurum.
Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 473 Çözümler 5 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shopify üzerinde rehberlik ve koçluk satın alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Shopify üzerinde rehberlik ve koçluk satın alabilirsin.