Ö ÖylesineBirInsan Femtopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #1 Merhaba, Shopify'da deneme sürümü bitiyor, 1 dolara 3 aylık paket alacağım. ininal Kart kullanmak istiyorum. Nasıl ininal kullanabilirim? Kart doğrulama sorunu diyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Shopify'da deneme sürümü bitiyor, 1 dolara 3 aylık paket alacağım. ininal Kart kullanmak istiyorum. Nasıl ininal kullanabilirim? Kart doğrulama sorunu diyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #2 ininal'de 3D doğrulama yok diye hatırlıyorum. Doğru hatırlıyorsam 3D onay gerektiren hiç bir yerden alışveriş yapamazsınız. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2023
ininal'de 3D doğrulama yok diye hatırlıyorum. Doğru hatırlıyorsam 3D onay gerektiren hiç bir yerden alışveriş yapamazsınız.
Ö ÖylesineBirInsan Femtopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #3 BGSGP dedi: ininal'de 3D doğrulama yok diye hatırlıyorum. Doğru hatırlıyorsam 3D onay gerektiren hiç bir yerden alışveriş yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hmm, peki bu üzücü oldu. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa, belki başka bir yolu varsa ve bilgilendirebilirse çok sevinirim.
BGSGP dedi: ininal'de 3D doğrulama yok diye hatırlıyorum. Doğru hatırlıyorsam 3D onay gerektiren hiç bir yerden alışveriş yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hmm, peki bu üzücü oldu. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa, belki başka bir yolu varsa ve bilgilendirebilirse çok sevinirim.