necatiozkan Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 77 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 Merhaba ben Shopify üzerinden satış yapmak istiyorum. Alan adım bulunmakta fakat alan adımı sorunsuz bir şekilde eklememe rağmen siteme giremiyorum.
Merhaba ben Shopify üzerinden satış yapmak istiyorum. Alan adım bulunmakta fakat alan adımı sorunsuz bir şekilde eklememe rağmen siteme giremiyorum.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.695 Makaleler 5 Çözümler 38 8 Aralık 2023 #2 Satın alımı yaptın mı?
necatiozkan Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 77 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #3 GoDd1 dedi: Satın alımı yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Tamam hatamı buldum. Özür dilerim ben Türkiye'ye açmamıştım sitemi VPN ile girmeyi unutmuşum. Nereden sileceğimi arıyordum konuyu.
GoDd1 dedi: Satın alımı yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Tamam hatamı buldum. Özür dilerim ben Türkiye'ye açmamıştım sitemi VPN ile girmeyi unutmuşum. Nereden sileceğimi arıyordum konuyu.
R Raoul Duke Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #4 necatiozkan dedi: Tamam hatamı buldum. Özür dilerim ben Türkiye'ye açmamıştım sitemi VPN ile girmeyi unutmuşum. Nereden sileceğimi arıyordum konuyu. Genişletmek için tıkla... yurtdışına satış yapmak için mi türkiye'ye açmadın?
necatiozkan dedi: Tamam hatamı buldum. Özür dilerim ben Türkiye'ye açmamıştım sitemi VPN ile girmeyi unutmuşum. Nereden sileceğimi arıyordum konuyu. Genişletmek için tıkla... yurtdışına satış yapmak için mi türkiye'ye açmadın?
necatiozkan Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 77 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #5 Raoul Duke dedi: yurtdışına satış yapmak için mi türkiye'ye açmadın? Genişletmek için tıkla... Hocam zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Fakat dolar ile kazansam bile vergi ödeyemiyeceğimi farkettim. bundan dolayı TL kazanmak için uğraşıyorum. Shopify'ıda bi şekil anlamadım.
Raoul Duke dedi: yurtdışına satış yapmak için mi türkiye'ye açmadın? Genişletmek için tıkla... Hocam zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Fakat dolar ile kazansam bile vergi ödeyemiyeceğimi farkettim. bundan dolayı TL kazanmak için uğraşıyorum. Shopify'ıda bi şekil anlamadım.