YouTube Shors edit tavsiyesi

Hangi tarz edit?

• Türkiye edit

Oy: 0 0,0%
  • Osmanlı edit

• Siyaset edit

• Oy verenlerin toplamı
    7

Scania R730 v8

Decapat
Makaleler
3
Yer
İzmir/Aliağa
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar İşleri
Arkadaşlar içerik üretiyorum YouTube'da kanalım var 581 aboneyim şu anda sizden edit tavsiyesi istiyorum ama Shorts için tüm fikirlerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye - Osmanlı - Siyaset - Tarih aslında bunlar aynı başlıkta. Saydığım dört şeyden birini merak eden ve izleyen birisi diğer 3 başlığı izleyecektir. Hatta asker editi bile yapa bilirsin.

Aura edit ne bilgim yok yorum yapamam.

Türkiye - Osmanlı - Siyaset - Tarih aslında bunlar aynı başlıkta. Saydığım dört şeyden birini merak eden ve izleyen birisi diğer 3 başlığı izleyecektir. Hatta asker editi bile yapa bilirsin.

Aura edit ne bilgim yok yorum yapamam.
Aura edit havalı işler yapanlara yapılır

Öyle değil böyle
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Youtube kanalım: The Emir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu videoyu kendim yaptım ama 3 like aldı büyük bir adaletsizlik.

Öyle değil böyle

Youtube kanalım: The Emir

bu videoyu kendim yaptım ama 3 like aldı büyük bir adaletsizlik.

Hocam para kazanmak için mi shorts üretiyorsunuz ?

Hocam para kazanmak için mi Shorts üretiyorsunuz?

Aslında short para kazanmak için değil tanınmak için yapılıyor veya beğeni izlenme (vb) görevler var onu yaptıktan sonra para kazanma geliyor asıl para kazanmak için uzun videolar yüklemen lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı