YouTube Shorts için içerik önerisi

vosimhen

Femtopat
Daha fazla  
YouTube Shorts'ta şu ana kadar Aykut Elmas vine slime videosu paylastım. Altlı üstlü video 2 gunde 7 bin izlendi ama daha fazla izlenebilecek ve her yaşa hitap eden içerik öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
hmm bence her yaşa hitap etmek zor ama istersen mrbeast var bence yaş grubundan ziyade tutulan videoları yükle altına slime koy .D

Bu durumda net bir cevap vermek zor ama tavsiyem YouTube hesabınızı sakın çorba yapmayın bir gün oyun yarın şarkı ondan sonraki gün edit ondan sonraki günde slime videolu herhangi kesitler gibi random içeriklerden devam edersen algoritman bozulur. Tek bir içerikten devam edin.

Ayrıca trendleride takip edebilirsiniz oradan az çok bişi koparabilirsiniz.

YouTube Shorts'ta şu ana kadar Aykut Elmas vine slime videosu paylastım. Altlı üstlü video 2 gunde 7 bin izlendi ama daha fazla izlenebilecek ve her yaşa hitap eden içerik öneriniz var mı?
Yapay zeka ile çocukların beynini çürüten videolar yap. Tung tung sahur vb. Aşırı derecede izleniyor onlar. 3 yaşında ki kuzenime telefon vermişler keşfetinde full bu videolardan var. Beyni çürüdüğü için 7/24 orda kaydırıyor.

Bu durumda net bir cevap vermek zor ama tavsiyem YouTube hesabınızı sakın çorba yapmayın bir gün oyun yarın şarkı ondan sonraki gün edit ondan sonraki günde slime videolu herhangi kesitler gibi random içeriklerden devam edersen algoritman bozulur. Tek bir içerikten devam edin.

Ayrıca trendleride takip edebilirsiniz oradan az çok bir şey koparabilirsiniz.

Ayrıca unutmayınki yapay zeka kullanmayın mesela yapay zeka ile bilim tarih anlatmaya veya hikaye videoları oluşturmaya çalışmayın bu videolari çoğunu görüyorum ve hepsi 1 like falan almış olmuyor.

Ayrıca unutmayınki yapay zeka kullanmayın mesela yapay zeka ile bilim tarih anlatmaya veya hikaye videoları oluşturmaya çalışmayın bu videolari çoğunu görüyorum ve hepsi 1 like falan almış olmuyor.
Yukarda dediğim gibi videolar yaparsa aşırı izleniyor. 10 yaşın altında ki çocuğun beyni bunu kaldıramayacığı için beyni çürüyor, sürekli kaydırıyor.

Yukarıda dediğim gibi videolar yaparsa aşırı izleniyor. 10 yaşın altında ki çocuğun beyni bunu kaldıramayacığı için beyni çürüyor, sürekli kaydırıyor.

Evet hocam haklısınız beyin çürütucu+popüler karakterlerden oluşan AI videolar bayağı izleniyor o tarz videolar belki yapabilir ama diğer türlü yapay zeka falan kullanmasını tavsiye etmemesini söyledim arkadaşa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı