YouTube Shorts izlenmeleri 0'da kalıyor

mesutyesil

Femtopat
Daha fazla  
Bunun sebebi içeriğim vs değil hemen hemen aynı şekilde hazırlıyorum videolarımı vs yani sorunun bu olmadığından eminim. Video direkt 0 izleniyor 1 bile olmuyor direkt 0. Farklı bir fake hesabımdan kt ettiğimde eski videolarımı öneriyor YouTube. Görüyorum onu ama bu videoyu orada vs kesinlikle önermiyor. Neden olabilir bu? Tam 33 gündür her gün aynı saatte süper bir istikrar ile yüklüyordum.

YouTube hesabının linkini atabilir misin?

Videolarına popüler YouTube Shorts şarkılarını ekliyor musun kısık sesle olsa bile.

YouTube hesabının linkini atabilir misin?

Buyurun hocam.

Videolarına popüler YouTube Shorts şarkılarını ekliyor musun kısık sesle olsa bile.

Hayır eklemiyorum ama öncekilerde de eklemiyordum yani asıl sorun neden öncekiler öyle bu böyle. Bu arada silip 25 dk sonra yeniden yükleyince izleniyor eskisinden daha az da olsa 0 da kalmıyor izleniyor ama neden başta böyle oluyor ve bir zaman sonra böyle silip yeniden yüklemek sorun da olabilir diye düşünüyorum.

Kanalınızı inceledim,son 10 shortsta sadece bir tanesi akışta önerilmemiş. Bunun sebebi tercih edilen konular olabilir,bazı konular önerilmeye kapalı olduğu için algoritma önermeyebilir.

Kanalınızı inceledim,son 10 shortsta sadece bir tanesi akışta önerilmemiş. Bunun sebebi tercih edilen konular olabilir,bazı konular önerilmeye kapalı olduğu için algoritma önermeyebilir.
aslında 3 tanesi önerilmedi ben 2 tanesini gizliye aldım ve son 5 videomun 3 tanesi önerilmedi teknik olarak ondan dolayı öyle yazdım ve bazı konular önerilmeeye kapalı olduğu için algoritma önermeyebilir demişsiniz bu konuları nasıl öğrenebilirim bi bilginiz var mı acaba? ( belli başlı bariz şeyler vardır ırkçılık full küfür vb gibi şeyler ama o tip bir şeyin yakınından bile geçmediğimi düşünüyorum )

Suç,ağır dram,çarpıcı içerik,vahşet,şiddet,dövüş vb. içerikler shortsta keşif engeline takılabilir, videolarınızı çok detaylı incelemedim ancak bu tarz olaylar işlerseniz sebebi bu olabilir. Keşif engeline takılmanızın -bence- asıl sebebi çok klasik bir kurgu şablonu kullanıyor olmanız. Muhtemelen pexelden aldığınız referans videoların üstüne sadece altyazı ekliyorsunuz, bu çok yaygın bir yöntem olduğu için algoritma bunu düşük kalite içerik olarak görebilir ve önermeyebilir. Benim tavsiyem kurgu tekniğinizi orjinalleştirmeniz olacaktır.

Üstteki herşeyi düzelttiğinizde muhtemelen sorununuz çözülecektir. Yine keşiften izlenme almıyorsanız bunun sebebi muhtemelen düşük izlenme ortalaması,düşük videoda tutma oranı gibi sebebler olabilir. YT Studio - Analiz - İçerik kısmının ekran görüntüsünü atarsanız daha detaylı yorum yaparım.

ağırlıklı olarak evet metni hazırlayıp ona uygun görseller ile pexelsten vs alıp seslendirip altyazı ekliyordum ama burada bi tık daha değişikliğe gitmeyi düşünüyorum değerli yorumların için çok teşekkür ederim <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…