Shorts videolarındaki aşağı ve yukarıdaki siyah barlar nasıl kaldırılır?

Eldrithc

Hectopat
Arkadaşla Ready or Not Shorts'ları paylaşıyoruz. GeForce Experience ile kayıt alıp bir site aracılığıyla videoyu 9:16'a çevirip YouTube'a yüklüyorum. Fakat üst ve alt tarafta siyah bar oluyor yani ekran bayağı küçük oluyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Ekte bıraktığım nasıl gözüktüğünü.

1691332985987.png

Düzeltemezsin hacı oyun 16:9 çünkü ya görüntüye strech atman lazım ya da ekranı o kadar büyütcen ki gözükmesin.

Arkadaşla Ready or Not Shorts'ları paylaşıyoruz. GeForce Experience ile kayıt alıp bir site aracılığıyla videoyu 9:16'a çevirip YouTube'a yüklüyorum. Fakat üst ve alt tarafta siyah bar oluyor yani ekran bayağı küçük oluyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz?
Ya görüntüyü yakınlaştıracaksınız ya da videoyu 180 derecede döndürüp yatay pozisyonu elde edeceksiniz.

Ya görüntüyü yakınlaştıracaksınız ya da videoyu 180 derecede döndürüp yatay pozisyonu elde edeceksiniz.
2. dediğinizi tam anlayamadım.
9:16 ya tam uyacak şekilde ölçeklendiriyor musunuz?
Normal 16:9 videoyu 9:16 olarak ölçeklendiriyorum ve dediğim gibi oluyor.
Oralara oyun gelmesi için ya çok büyütmen lazım ya da videoyu sündürmen lazım. Eğer webcam falan yoksa oraya koyabileceğin böyle idare eder bence.
Büyütmek istiyorum çünkü pek hoş gözükmüyor böyle. Sündüremedik olmadı.

Hani bazı Shorts videolarında telefonu yataya çevirin diyor ya, en başa öyle bir uyarı ekleyin.
Sonra videonuzu sola doğru yatay bir şekilde çevirin.
Şu tarz bir görüntü istiyorum aslında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Sadece çözünürlüğü değiştirmek yetmiyor. Çerçeveye hizalamanız gerekiyor görüntüyü kullandığınız editörden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı