dyingme
Hectopat
Daha fazla
Evet arkadaşlar gerçekten Shorts videoların izlenmesini sağlayan basit ama etkili bir şey buldum, doğruluğundan emin olmak için aylardır test ediyorum ve kesinlikle işe yarıyor, buradan sizinle de bunu paylaşmak istedim, çünkü burada çok kişiyle bu konuda fikir alışverişi yapmıştık ve sonuçsuz kalmıştı. Ben aslında YouTube ile direkt ilgilenen biri değilim, kız arkadaşımın bir kanalı var, ara sıra keyfi yerindeyken yapay zekayla, müzik programlarıyla falan uğraşıp video yapıyor ve YouTube'a atıyor, esas olay bundan sonra başlıyor, o kadar uğraşıp yaptığı video izlenmeyince canı sıkılyor, modu düşüyor, ben de üzülüyorum, sırf bunun için epey araştırma yaptım, algoritmalara baktım, YouTube ile ilgili makaleler okudum ama hiçbir yerde yazmayan bir şey aklıma geldi, denemeye başladım ve gerçekten işe yarıyor, yapmanız gereken şeyi yazıyorum, Shorts videosunu yayınladınız ve bir saat geçti, izlenme çok az oldu veya hiç olmadı, yapacağınız şey, tagların hepsini silin, etiketlerin hepsini silin, boş bırakın ve videonun ismini mümkünse tek kelime veya en fazla iki kellime olarak yazın, ilk başta videoyu yayınladığınızda yazdığınız başlıktan farklı olacak bu kez yazdığınız başlık. Bunu yaptıktan sonra biraz bekleyin izlenme geldiğini göreceksiniz, eğer yine izlenme gelmezse veya az gelirse, yine başlığı değiştirin, eğer çok kötü bir başlık yazmazsanız kesinlikle işe yarıyor.
Örnekle gösteriyorum, aşağıda izlenme analizi görünen video ilk yayınladığımızda sadece 100 civarı izlenme aldı ve izlenme durdu, iki saat sonra videonun ismini değiştirdim ve tekrar izlenme geldi 500 oldu ve orada kaldı, sonra tekrar ismini değiştirdim ve 2 bin izlenme yaptı. Diğer Shorts videolarında da aynı şekilde başlığı değiştirmek izlenme artışı sağladı, videolarımız fenomenlerin videoları gibi yüzbinler milyonlar izlenmiyor ama az da olsa izleniyor, bunu mutlaka deneyin sizin de işinize yarayacaktır.
Videonun kendisi:
Örnekle gösteriyorum, aşağıda izlenme analizi görünen video ilk yayınladığımızda sadece 100 civarı izlenme aldı ve izlenme durdu, iki saat sonra videonun ismini değiştirdim ve tekrar izlenme geldi 500 oldu ve orada kaldı, sonra tekrar ismini değiştirdim ve 2 bin izlenme yaptı. Diğer Shorts videolarında da aynı şekilde başlığı değiştirmek izlenme artışı sağladı, videolarımız fenomenlerin videoları gibi yüzbinler milyonlar izlenmiyor ama az da olsa izleniyor, bunu mutlaka deneyin sizin de işinize yarayacaktır.
Videonun kendisi: