YouTube Shorts videolarının izlenmesini sağlama yöntemi

İlk 6 Shorts videom 7-8k izlenirken son 4 videom 500ü geçmiyor videoyu atınca ilk 1 saat izlenme alıyor sonrası gelmiyor neden böyle oldu videoların çoğu %60 üzeri izleyen devam ediyor ve son 48 saat izlenmem hemen hemen 0 videomu önermeyi kesti nedeni nedir?
Zaten video yükleyen herkesi çıldırtan şey bir süre sonra videoların izlenmesinin aniden kesilmesi ve sıfıra düşmesi. iki günde 70 bin izlenen videom bir yıldır bir tane izlenme bile almadı, bu olay gerçekten çok garip, mantıklı bir açıklaması yok.

Zaten video yükleyen herkesi çıldırtan şey bir süre sonra videoların izlenmesinin aniden kesilmesi ve sıfıra düşmesi. İki günde 70 bin izlenen videom bir yıldır bir tane izlenme bile almadı, bu olay gerçekten çok garip, mantıklı bir açıklaması yok.

Ekstradan yeni kanal açtım yatay konseptle 2 video attım 0 erişim 0 görüntülenme çok saçma önermemesi normal bir durumdur umarım 10 videoya kadar devam edeceğim bu kanalda da

İlk 6 Shorts videom 7-8k izlenirken son 4 videom 500ü geçmiyor videoyu atınca ilk 1 saat izlenme alıyor sonrası gelmiyor neden böyle oldu videoların çoğu %60 üzeri izleyen devam ediyor ve son 48 saat izlenmem hemen hemen 0 videomu önermeyi kesti nedeni nedir?
Hocam içeriğiniz fazla rekabetin olduğu bir içerik olmayacak, rekabet çoksa yüksek aboneli kanalların shorts videoları ön plana çıkıyor, sizin videonuz geride kalıyor,
Bir de videoları silip ya da gizliye alıp tekrar atıyorsanız; yapmayın, videoları silerseniz metaveriniz kayboluyor. Bu da YouTube'un sizi spam algılamasına neden oluyor.

Hocam içeriğiniz fazla rekabetin olduğu bir içerik olmayacak, rekabet çoksa yüksek aboneli kanalların shorts videoları ön plana çıkıyor, sizin videonuz geride kalıyor,
Bir de videoları silip ya da gizliye alıp tekrar atıyorsanız; yapmayın, videoları silerseniz metaveriniz kayboluyor. Bu da YouTube'un sizi spam algılamasına neden oluyor.
Artı olarak izleyicinin belirli bir süre videoda kalması lazım, mesela video 45 saniye ise en az 25-30 saniyesinin izlenmesi lazım ki o oran %65 ve üstünde olsun, Bu oran %65 üstüyse zaten büyük kitlelere yavaş yavaş gösteriliyor.

Hocam içeriğiniz fazla rekabetin olduğu bir içerik olmayacak, rekabet çoksa yüksek aboneli kanalların Shorts videoları ön plana çıkıyor, sizin videonuz geride kalıyor,

Artı olarak izleyicinin belirli bir süre videoda kalması lazım, mesela video 45 saniye ise en az 25-30 saniyesinin izlenmesi lazım ki o oran %65 ve üstünde olsun, bu oran %65 üstüyse zaten büyük kitlelere yavaş yavaş gösteriliyor.

Hocam Shorts videolarım izlenmiyor diye bırakmadım ve devam ettim o mesajdan sonra 6-7 video paylaştım son 4 videom 25bin altında düşmedi ve her videodan minimum 120 abone alıyorum artık videolarda izlemeye devam etme %70 altında değil kanal ortalaması da %70 üzerinde içerik türümü oturttum sayılır izleyici ne tür videoları izliyor analizlerden bakarak öğrendim böyle devam ederse kanal 25bini bile geçer yakında ama aklıma takılan bir soru var.

Ben global içerik çekiyorum ancak bunu Türkiye saati ile 17.00 da atıyorum her gün kanalı açtığımdan beri böyle analizlere baktığımda kitlemin aktif olduğu saatler 10.00 ve 14.00 arası izlenmelerin çoğuda zaten o saatlerde geliyor 17.00 da atıyorum sabah 10.00'a kadar 3bin izleniyor o saatte patlıyor paylaşma saatimi değiştirmeli miyim yoksa 17.00 olarak devam etmem iyi mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı