Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.773 Makaleler 8 Çözümler 238 Yer İstanbul 17 Haziran 2024 #11 707286 dedi: Aslında çok rahatsız edici, bence Shortsların acilen yasaklanması lazım. Genişletmek için tıkla... Bence de zamanla azaltılması lazım. Odak sürelerimiz yerlerde. Uzun video izlemekten acizim ben şahsen ya uzun bir forum içeriğini okumaktan.
707286 dedi: Aslında çok rahatsız edici, bence Shortsların acilen yasaklanması lazım. Genişletmek için tıkla... Bence de zamanla azaltılması lazım. Odak sürelerimiz yerlerde. Uzun video izlemekten acizim ben şahsen ya uzun bir forum içeriğini okumaktan.
lll.1.l1l Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 129 Daha fazla Sistem Özellikleri 14.Nesil Core i5 14500HX-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #12 707286 dedi: Aslında çok rahatsız edici, bence Shortsların acilen yasaklanması lazım. Genişletmek için tıkla... Yasaklar bir şeyi daha popüler yapar yasaklamak yerine başka çareler bulunabilir.
707286 dedi: Aslında çok rahatsız edici, bence Shortsların acilen yasaklanması lazım. Genişletmek için tıkla... Yasaklar bir şeyi daha popüler yapar yasaklamak yerine başka çareler bulunabilir.
7 707286 Centipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 199 17 Haziran 2024 #13 Blacksidemre dedi: Bence de zamanla azaltılması lazım. Odak sürelerimiz yerlerde. Uzun video izlemekten acizim ben şahsen ya uzun bir forum içeriğini okumaktan. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam doğru düzgün kitap bile okuyamaz hale geldim. Allah kurtarsın hepimizi.
Blacksidemre dedi: Bence de zamanla azaltılması lazım. Odak sürelerimiz yerlerde. Uzun video izlemekten acizim ben şahsen ya uzun bir forum içeriğini okumaktan. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam doğru düzgün kitap bile okuyamaz hale geldim. Allah kurtarsın hepimizi.