aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 11 Ocak 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #2 aKuu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok iyi olmuş hocam sizde benim gibi mem seviyorsunuz galiba .
aKuu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok iyi olmuş hocam sizde benim gibi mem seviyorsunuz galiba .
ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 Nesi komik bunun? Gerçekten ben bundan hiçbir şey anlamadım. Bunun nesi komik?
Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 11 Ocak 2021 #4 ThİsFeEdBaCk dedi: Nesi komik bunun? Gerçekten ben bundan hiçbir şey anlamadım. Bunun nesi komik? Genişletmek için tıkla... Yoruma bak . Hocam size göre olmayabilir ama çoğu kişinin komik bulabileceği bir video.
ThİsFeEdBaCk dedi: Nesi komik bunun? Gerçekten ben bundan hiçbir şey anlamadım. Bunun nesi komik? Genişletmek için tıkla... Yoruma bak . Hocam size göre olmayabilir ama çoğu kişinin komik bulabileceği bir video.
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #5 ThİsFeEdBaCk dedi: Nesi komik bunun? Gerçekten ben bundan hiçbir şey anlamadım. Bunun nesi komik? Genişletmek için tıkla... Buna mem deniliyor. Mem bir şeyin saçma ama komik olması (tabi herkese komik gelecek değil) şeylere denir.
ThİsFeEdBaCk dedi: Nesi komik bunun? Gerçekten ben bundan hiçbir şey anlamadım. Bunun nesi komik? Genişletmek için tıkla... Buna mem deniliyor. Mem bir şeyin saçma ama komik olması (tabi herkese komik gelecek değil) şeylere denir.
KernelColonel Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #6 Açıkçası, güzel be!
Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 11 Ocak 2021 #7 Onun harici geçiş yapsan bide başına hafif shake çok daha güzel olur.
Oilbest Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 363 Çözümler 2 Yer Boşluk Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #8 ThİsFeEdBaCk dedi: Nesi komik bunun? Gerçekten ben bundan hiçbir şey anlamadım. Bunun nesi komik? Genişletmek için tıkla... Bir şeye komik değil diyince havalı olmuyosunuz.
ThİsFeEdBaCk dedi: Nesi komik bunun? Gerçekten ben bundan hiçbir şey anlamadım. Bunun nesi komik? Genişletmek için tıkla... Bir şeye komik değil diyince havalı olmuyosunuz.
Halaxsi Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 450 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #9 Oilbest dedi: Bir şeye komik değil diyince havalı olmuyosunuz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın isteği havalı olmak değil. Sadece o beğenmemiş ve komik bulmadığını söylemiş.
Oilbest dedi: Bir şeye komik değil diyince havalı olmuyosunuz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın isteği havalı olmak değil. Sadece o beğenmemiş ve komik bulmadığını söylemiş.
Oilbest Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 363 Çözümler 2 Yer Boşluk Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #10 Halaxsi dedi: Arkadaşın isteği havalı olmak değil. Sadece o beğenmemiş ve komik bulmadığını söylemiş. Genişletmek için tıkla... Burda cevabım arkadaşa değil, herhangi bir mizah konusuna girip "çok komikmiş eğğeeğ" diye dalga geçen arkadaşlara.
Halaxsi dedi: Arkadaşın isteği havalı olmak değil. Sadece o beğenmemiş ve komik bulmadığını söylemiş. Genişletmek için tıkla... Burda cevabım arkadaşa değil, herhangi bir mizah konusuna girip "çok komikmiş eğğeeğ" diye dalga geçen arkadaşlara.