ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #11 Oilbest dedi: Bir şeye komik değil deyince havalı olmuyosunuz. Genişletmek için tıkla... Havalı olmak istemedim, "forumda" olduğumuz için "fikir" belirttim bu kadar basit. Burak Gençoğlu dedi: Yoruma bak. Hocam size göre olmayabilir ama çoğu kişinin komik bulabileceği bir video. Genişletmek için tıkla... Siz beğenebilirsiniz. Bence kötü ki bende meme takip ediyorum ara sıra, fakat bunu beğenmedim.
Oilbest dedi: Bir şeye komik değil deyince havalı olmuyosunuz. Genişletmek için tıkla... Havalı olmak istemedim, "forumda" olduğumuz için "fikir" belirttim bu kadar basit. Burak Gençoğlu dedi: Yoruma bak. Hocam size göre olmayabilir ama çoğu kişinin komik bulabileceği bir video. Genişletmek için tıkla... Siz beğenebilirsiniz. Bence kötü ki bende meme takip ediyorum ara sıra, fakat bunu beğenmedim.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 11 Ocak 2021 #12 ThİsFeEdBaCk dedi: Nesi komik bunun? Gerçekten ben bundan hiçbir şey anlamadım. Bunun nesi komik? Genişletmek için tıkla... Herkesin mizah anlayışı aynı değil beğenmeyebilirsiniz, saygı duyarım. Son düzenleme: 11 Ocak 2021
ThİsFeEdBaCk dedi: Nesi komik bunun? Gerçekten ben bundan hiçbir şey anlamadım. Bunun nesi komik? Genişletmek için tıkla... Herkesin mizah anlayışı aynı değil beğenmeyebilirsiniz, saygı duyarım.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 11 Ocak 2021 #13 charm dedi: Çok iyi olmuş hocam sizde benim gibi mem seviyorsunuz galiba . Genişletmek için tıkla... "mem" değil meme seviyoruz.
charm dedi: Çok iyi olmuş hocam sizde benim gibi mem seviyorsunuz galiba . Genişletmek için tıkla... "mem" değil meme seviyoruz.
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 11 Ocak 2021 #14 Güzel olmuş. Üstüme gelmeyin ama gülmedim.