Shure SM7b için gerekli eklenti önerisi

kutsal46

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selam dostlarım. Rap yapmak için SM7b siparişi vermiştim ve bugün elime ulaştı mikrofonlar hakkında pek bir bilgi sahibi değilim. Sizden yardım istediğim mevzu bu mikrofon için ne kablosu lazım XLR'mı yoksa hangisi daha iyi olur? Ses kartı mı daha iyi gider yoksa Mixer mi? Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi? Fiyat 3-5 bin TL civarı.
(Güzel bir referans kulaklığı da düşünüyorum fikri olan yazsın) Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dinamik bir mikrofon kendisi. Ve aşırı derecede Gain'e ihtiyaç duyar. Preamp'i sağlam mikser veya ses kartı alabilirsin. Ama tavsiyem Cloudlifter alıp orta seviye bir mikserle kullanman. Referans kulaklık olarak da DT 990 PRO önerebilirim.

Son düzenleme:
Önerdiğin bir ses kartı var mı dostum ve XLR Kablosu'nun kalitesi markadan markaya değişiyor mu?
eğer kullanacağın ses kartı çok üst sınıf bir ses kartı ise. XLR kablo kalitesi önem arz ediyo. Oksijeni alınmış saf bakır kablolar kullanılıyo. Kimisi gümüş kimisi altın kaplama kullanan var. Bunlar ütopik sistemler için. Ben kendi stüdyom için Mogami marka kablo kullanıyorum. Ses kartı olarak sana tavsiyem sadece tek kanal vokal kaydı yapacaksan Audient id 4 Mk2, Motu M2, Steinberg UR-22, Presonus Studio 24C gibi kartlardan bütçene uygun olanı seçebilirsin. Eğer daha üst sınıf bir kart istiyorsan ben Universal Audionun kartını kullanıyorum Twin Usb Duo veya RME baby face pro gibi kartları tercih edebilirsin. Yalnız hangi ses kartını alırsan al o mikrofona Triton Audio Fethead filter almak zorundasın.

Eğer kullanacağın ses kartı çok üst sınıf bir ses kartı ise. XLR kablo kalitesi önem arz ediyor. Oksijeni alınmış saf bakır kablolar kullanılıyor. Kimisi gümüş kimisi altın kaplama kullanan var. Bunlar ütopik sistemler için. Ben kendi stüdyom için mogami marka kablo kullanıyorum. Ses kartı olarak sana tavsiyem sadece tek kanal vokal kaydı yapacaksan audient ID 4 MK2, motu M.2, steinberg UR-22, presonus Studio 24C gibi kartlardan bütçene uygun olanı seçebilirsin. Eğer daha üst sınıf bir kart istiyorsan ben universal Audio'nun kartını kullanıyorum Twin USB Duo veya rme baby face Pro gibi kartları tercih edebilirsin. Yalnız hangi ses kartını alırsan al o mikrofona triton Audio fethead filter almak zorundasın.

Motu M.2'de çift giriş kanka biraz da hoş duruyor alayım mı?

Bir de kanka bu kartta 2 adet jak girişi var onlar ne işe yarıyor (UR22C)

Son düzenleme:

Bir de kanka bu kartta 2 adet jak girişi var onlar ne işe yarıyor (UR22C)
Motu alabilirsin. Dynamic Range oranı gayet iyidir. Bütçen yetiyosa al. Arkadaki jack girişi referans monitörü bağlamak için. Ön taraftaki combo XLR mikrofon için. Ayrıca Jack olarakta entruman takabiliyosun ön kısma. Hem XLR hem TRS kullanabilirsin. Eğer bütçen yetmezse 2. seçenek Audient, 3. seçenek Steinberg, 4. seçenek Presonus olsun.

Motu alabilirsin. Dynamic Range oranı gayet iyidir. Bütçen yetiyosa al. Arkadaki jack girişi referans monitörü bağlamak için. Ön taraftaki combo XLR mikrofon için. Ayrıca Jack olarakta entruman takabiliyosun ön kısma. Hem XLR hem TRS kullanabilirsin. Eğer bütçen yetmezse 2. seçenek Audient, 3. seçenek Steinberg, 4. seçenek Presonus olsun.
kanka böyle iyimi bak bi
1683722746456.png

kanka böyle iyimi bak bi
1683722746456.png
iyi bir iş çıkartırmı bu üçlü

Gayet iyi iş çıkarır
tamamdır reis ben bunları sipariş edeyim o zaman senin ses kartına da baktım fiyatları uçuk baya

Gayet iyi iş çıkarır.

Kanka şimdi geldi tüm siparişlerim fakat ben bunun ayarlarını bilmiyorum sen biliyorsan sana bir yerden ulaşmsam yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı