EAon Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 38 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #1 Shutcut'a MP4 vidolarımı sürükleyemiyorum. Nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi dostlar?
R6n Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 656 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Temmuz 2022 #2 EAon dedi: Shutcut'a MP4 vidolarımı sürükleyemiyorum. Nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi dostlar? Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorsanız asıl sürüme sürükle bırak henüz gelmedi.
EAon dedi: Shutcut'a MP4 vidolarımı sürükleyemiyorum. Nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi dostlar? Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorsanız asıl sürüme sürükle bırak henüz gelmedi.
EAon Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 38 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #3 R6n dedi: Windows 11 kullanıyorsanız asıl sürüme sürükle bırak henüz gelmedi. Genişletmek için tıkla... Ama düne kadar yapabiliyorum. Şimdi ise hiç çalışmıyor.
R6n dedi: Windows 11 kullanıyorsanız asıl sürüme sürükle bırak henüz gelmedi. Genişletmek için tıkla... Ama düne kadar yapabiliyorum. Şimdi ise hiç çalışmıyor.