"Shutdown -s -f -t" komutu not defteri ile çalışmıyor

Ifroswes

Hectopat
Selam. Not defterine "shutdown -s -f -t 7200" komutunu farklı kaydettim ve .bat dosyası olarak da yaptım. Yalnız ne düz bastığımda ne de yönetici olarak çalıştırdığımda tepki vermiyor. Yalnız aynı işlemi CMD üzerinde yaptığımda çalışıyor. Bu biraz daha takıntı bir şey. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tepki vermiyor derken, ekran açılıp anında kapanıyor ve sistem 2 saat içerisinde kapanacak bildirimini vermiyor. 2 saniye olarak da denedim acaba sadece bildirim mi vermiyor diyerekten fakat kapanmadı. Tepki sıfır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir konuda kodun üst kısmına şunu yazmanız söylenmiş "@Echo off" yani istediğiniz kodu şu şekilde yazmalısınız;
@Echo off
Shutdown -s -f -t 7200
Denedim ve bir şey değişmedi. Sadece cmd ekranı açık kalmaya devam ediyor. Tepki yok. Dün format atmıştım ve o zamana kadar böyle bir sıkıntı yoktu.

ChatGPT ile ufak bir sohbet sonrası sorunu çözdüm gibi fakat hala ikna olmadım. Format atmadan önce sadece komutu yazıp kaydetmem yeterliydi. Şimdi ise uzun uzun kod yazdırıyor. Sebebi nedir?

İsteyenler için kod:

@Echo off
shutdown -s -f -t 7200
pause
exit

Denedim ve bir şey değişmedi. Sadece CMD ekranı açık kalmaya devam ediyor. Tepki yok. Dün format atmıştım ve o zamana kadar böyle bir sıkıntı yoktu.

ChatGPT ile ufak bir sohbet sonrası sorunu çözdüm gibi fakat hala ikna olmadım. Format atmadan önce sadece komutu yazıp kaydetmem yeterliydi. Şimdi ise uzun uzun kod yazdırıyor. Sebebi nedir?

İsteyenler için kod:

@Echo off
Shutdown -s -f -t 7200
Pause
Exit

Garip bir durummuş siz yine de kendi mesajınızı çözüm işaretleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı