SibaNet'e geçtim

Umarım kış geldiğinde, bu seçimi yaptığınız için pişman olmazsınız.

Hava şartlarının etkilemesi üzücü bir durum. SibaNet nerelerde hizmet veriyor acaba? Köyde dedemlere biz de düşünmüştük.

Umarım kış geldiğinde, bu seçimi yaptığınız için pişman olmazsınız.
Valla pişman olsam da yapacak bir şey yok hocam. Alternatifim yok maalesef. ADSL altyapısı bile yok. Superbox 600 TL, Redbox da desteklemiyor. Tek şansım buydu bakalım. Teşekkür ederim.

Hava şartlarının etkilemesi üzücü bir durum. SibaNet nerelerde hizmet veriyor acaba? Köyde dedemlere biz de düşünmüştük.
Çoğunlukla Akdeniz bölgesinde hizmet veriyor hocam. Bir de ek olarak Düzce'de var sanırım.

Valla pişman olsam da yapacak bir şey yok hocam. Alternatifim yok maalesef. ADSL altyapısı bile yok. Superbox 600 TL, Redbox da desteklemiyor. Tek şansım buydu bakalım. Teşekkür ederim.
Türk Telekom'a dilekçe verdiniz mi? Ümit Onal bey'e ulaşmayı deneyin, kendileri baya ilgileniyor bu konuda, tavsiye ederim.

Türk Telekom'a dilekçe verdiniz mi? Ümit Onal bey'e ulaşmayı deneyin, kendileri baya ilgileniyor bu konuda, tavsiye ederim.
Hocam ev müstakil çevrede de kullanacak olan yok. Zaten merkezden de uzak. Tek başıma sonuç alamayacağımı düşündüğüm için başvurmadım.

Sibanet'te taahhüt var mı?

Sibanet'te taahhüt var mı?
Hayır ancak müstakil evdeysen anteni satın alıyorsun. 400 TL ödedim ben. İlk ay aynı fiyattan alsalar da 2. aydan sonra 150 TL'ye geri alıyorlar. Taahhütün parasını peşin alıyorlarmış gibi oluyor

Bizim burada aynı mantıkta çalışan NazNet var. Hava şartları stabiliteyi bozar diye geçmedim.

Umarım sorunsuz kullanırsın. Uzun zaman sonra bu hızlar çok iyi gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…