A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 30 Mart 2023 #31 Silinen üye dedi: 1.5 yıldır kullanıyorum antenli daha hiç sorun yaşamadık havadan. Genişletmek için tıkla... Aslında montaj güzel yapılırsa sabit olursa sorun yaşanmıyor kolay kolay. Benim evdeki montaj çok iyi değildi direkten dolayı. @raxed Superbox'tansa buna geç derim.
Silinen üye dedi: 1.5 yıldır kullanıyorum antenli daha hiç sorun yaşamadık havadan. Genişletmek için tıkla... Aslında montaj güzel yapılırsa sabit olursa sorun yaşanmıyor kolay kolay. Benim evdeki montaj çok iyi değildi direkten dolayı. @raxed Superbox'tansa buna geç derim.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 30 Mart 2023 #32 Silinen üye dedi: 1.5 yıldır kullanıyorum antenli daha hiç sorun yaşamadık havadan. Genişletmek için tıkla... Biz de anteni duzgunce sabitledigimizden beri sorun olmuyor pek: Akif dedi: Aslında montaj güzel yapılırsa sabit olursa sorun yaşanmıyor kolay kolay. Benim evdeki montaj çok iyi değildi direkten dolayı. @raxed Superbox'tansa buna geç derim. Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: 1.5 yıldır kullanıyorum antenli daha hiç sorun yaşamadık havadan. Genişletmek için tıkla... Biz de anteni duzgunce sabitledigimizden beri sorun olmuyor pek: Akif dedi: Aslında montaj güzel yapılırsa sabit olursa sorun yaşanmıyor kolay kolay. Benim evdeki montaj çok iyi değildi direkten dolayı. @raxed Superbox'tansa buna geç derim. Genişletmek için tıkla...
R raxed Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 294 30 Mart 2023 #33 Lord Raiden dedi: Biz de anteni duzgunce sabitledigimizden beri sorun olmuyor pek: Genişletmek için tıkla... 1 2 hafta sonra süperboxu iptal ettirip geçicez. Anteni alırken ekstra ne kadar ücret veriliyor?; Bide sabitlemeyi kurulumu falan onlar mı yapıyor? raxed dedi: 1 2 hafta sonra süperboxu iptal ettirip geçicez. Anteni alırken ekstra ne kadar ücret veriliyor?; Bide sabitlemeyi kurulumu falan onlar mı yapıyor? Genişletmek için tıkla... @Akif Son düzenleme: 30 Mart 2023
Lord Raiden dedi: Biz de anteni duzgunce sabitledigimizden beri sorun olmuyor pek: Genişletmek için tıkla... 1 2 hafta sonra süperboxu iptal ettirip geçicez. Anteni alırken ekstra ne kadar ücret veriliyor?; Bide sabitlemeyi kurulumu falan onlar mı yapıyor? raxed dedi: 1 2 hafta sonra süperboxu iptal ettirip geçicez. Anteni alırken ekstra ne kadar ücret veriliyor?; Bide sabitlemeyi kurulumu falan onlar mı yapıyor? Genişletmek için tıkla... @Akif
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 30 Mart 2023 #34 Sibanet'te şu an 1000 TL'yi geçmiş olması lazım anten ücreti. Senin o servis sağlayıcıya sorman lazım. Bir de apartmanda yaşıyorsan onlar kendileri kuruyor anteni, ekstra ücret ödemiyorsun.
Sibanet'te şu an 1000 TL'yi geçmiş olması lazım anten ücreti. Senin o servis sağlayıcıya sorman lazım. Bir de apartmanda yaşıyorsan onlar kendileri kuruyor anteni, ekstra ücret ödemiyorsun.
R raxed Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 294 3 Nisan 2023 #35 Silinen üye dedi: 1.5 yıldır kullanıyorum antenli daha hiç sorun yaşamadık havadan. Genişletmek için tıkla... Hangi markayı kullanıyorsunuz hocam?
Silinen üye dedi: 1.5 yıldır kullanıyorum antenli daha hiç sorun yaşamadık havadan. Genişletmek için tıkla... Hangi markayı kullanıyorsunuz hocam?
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #36 raxed dedi: Hangi markayı kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Kimliği ortaya çıkartacağından isim söyleyemiyorum veya detay veremiyorum kusura bakmayın.
raxed dedi: Hangi markayı kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Kimliği ortaya çıkartacağından isim söyleyemiyorum veya detay veremiyorum kusura bakmayın.
R raxed Centipat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 294 4 Nisan 2023 #37 Silinen üye dedi: Kimliği ortaya çıkartacağından isim söyleyemiyorum veya detay veremiyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... İzmir'de önerebileceğiniz bir marka var mı peki? Vipnet var 24/10 hızında ama hakkında çok şikayet var forumda da kullanıp önermeyenler olmuş.
Silinen üye dedi: Kimliği ortaya çıkartacağından isim söyleyemiyorum veya detay veremiyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... İzmir'de önerebileceğiniz bir marka var mı peki? Vipnet var 24/10 hızında ama hakkında çok şikayet var forumda da kullanıp önermeyenler olmuş.