Siber güvenliğe nasıl başlanır?

Benim için bu kadar uğraşıp emek verdiğin için çok teşekkür ederim. Ardından şunu soracağım çok fazla içerik var sen eğer kullandıysan ya da iyi olduğunu düşündüğün bir ders videosu var mı? Ağ protokolleri ile ilgili

Müslüman mısın? Eğer öyle isen ne olursa olsun bunun günah olduğunu biliyorsundur. -Kötüye kullanırsan.-
Evet biliyorum.

Peki ya niye kötüye kullanmak istiyorsun?

Aslında kötüye kullanmaktan amacım şu. Bir banka soymak gibi değil de mesela bir pedofilik bir kişinin hesabını çökertmek. Mahkemede ceza almamış bir tecavüzcünün banka hesaplarındam çökertmek. Amacım masum insanlara zarar vermek değil ama kendi adalet sistemimdeki kuralları uygulamak gibi düşün.

Merhaba,

Ağ protokollerini en detaylı olarak Cisco'nun eğitim setlerinden öğrenebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam eğitim materyalleri ücretsiz, sadece sertifika programı ücretliydi. Aşağıda linkini paylaşıyorum. Etik hacker olmak için temel seviyede öğrenmeniz yeterli olacaktır.

İşte tam bu yüzden kursu yarıda bırakıp çıktım. Bir de adam gerçekten af edersiniz ama eşeğe anlatır gibi anlatıyor. Ama faydası olur derseniz devam ederim.
Udemy üzerinden Atıl Samancıoğlu'nun derslerine bakmanızı öneririm.
Mevcut dünya düzeninde MR Robot olmak o kadar kolay değil dostum çok üst düzey bilgin olmalı kendini saklamak için.

Udemy üzerinden Atıl Samancıoğlu'nun derslerine bakmanızı öneririm.

Tamam Python kurslarından sonra bakacağım.

Mevcut dünya düzeninde MR Robot olmak o kadar kolay değil dostum çok üst düzey bilgin olmalı kendini saklamak için.
Tam da 2. sezonuna başlamıştım. Bence öğrenilebilir. Kendini saklamak o kadar da zor değil diye biliyorum. Zorsa da birileri yapıyor ise ben neden yapamayayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…