Siber güvenlik eğitimi önerisi

Twenty Eyes

Kilopat
Siber güvenlik öğrenmek istiyorum ve cyberskillshub.com diye bir platform karşıma çıktı. İçindekilere göre fiyatlar uygun gözüküyor, iş konusunda da yardımcı oluyorlarmış. Aranızda hiç kullanmış olan var mı? Teşekkürler.

Udemyde indirim zamanlarında kurs alabilirsiniz, ben atıl (inşallah doğru hatırlıyorum) hocmdan almıştım. Çoğu kişi öneriyor.

Tryhackme ücretsiz sürüm öneririm. Para vermeyin bence.

Tryhackme'ye de baktım evet. Oranın premiumunu da veriyorlar. Orada anlatılanları da kapsıyorlarmış.

Udemy'de indirim zamanlarında kurs alabilirsiniz, ben atıl (inşallah doğru hatırlıyorum) hocmdan almıştım. Çoğu kişi öneriyor.

Udemy kursları çok zayıf. Ayrıca, sektörde çalışanlar Udemy'e çöplük olarak bakıyorlar. Tryhackme bile çok daha iyi kıyasla. Alan birkaç arkadaş ile konuştum bir şey bilmiyorlar ve işe de girememişler. Udemy dışında şirketlerden satın alıp aynı şeyi yaşayanlar da olmuş. Biraz da ondan sormuştum.

Siber guvenlik egitimi aptal bir para tuzagidir. 1 gram bilgisi olmayan adamlar ders veriyor.

Cyber Security Roadmap: Learn to become a Cyber Security Expert roadmapleri incele.

Bu her konuda böyledir. Düzgün eğitim veren birisinden almıyorsan para tuzağı olur zaten. :D attığım siteyi incelediniz mi? O yüzden eğitimi verenleri ve yorumları inceleyip karar vermeye çalışıyorum.
Roadmap için teşekkürler.

Tryhackme'ye de baktım evet. Oranın premiumunu da veriyorlar. Orada anlatılanları da kapsıyorlarmış.

Udemy kursları çok zayıf. Ayrıca, sektörde çalışanlar Udemy'e çöplük olarak bakıyorlar. Tryhackme bile çok daha iyi kıyasla. Alan birkaç arkadaş ile konuştum bir şey bilmiyorlar ve işe de girememişler. Udemy dışında şirketlerden satın alıp aynı şeyi yaşayanlar da olmuş. Biraz da ondan sormuştum.

Bu her konuda böyledir. Düzgün eğitim veren birisinden almıyorsan para tuzağı olur zaten. :D attığım siteyi incelediniz mi? O yüzden eğitimi verenleri ve yorumları inceleyip karar vermeye çalışıyorum.
Roadmap için teşekkürler.
Tryhackme zaten bilinen bir site ama ingilizce bilmiyorsan yetersiz. Ve oradaki seylerde yetersiz onlardan once ogrenmen kavraman gereken temel kavramlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı