Siber güvenlik iş bulma imkanı nasıldır?

emirhan_hk

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm, lise diplomasıyla siber güvenlik kursu alınsa iş bulunabilir mi veya ne yapmamız gerek?

Öncelikle selamünaleyküm, lise diplomasıyla siber güvenlik kursu alınsa iş bulunabilir mi veya ne yapmamız gerek?
Sertifika mertifika bir işe yaramıyor öncelikle bunu bil. Kendini geliştirmen önemli. Diploma vs de bir şey ifade etmiyor bu alanda. İş bulmak tamamen senin elinde önü sonsuz açık bir alan. Yalnız epey zordur bunu bilerek başla kral. Hatta bana kalırsa bilişim alanının en zor kısmı.

Bölüm mezunları bile zor iş buluyor lise diploması biraz zor.

Can Değer i dinle Youtubeda , son derece yardımcı olacaktır sana. Ben noname birisiyim senin için bana inanman güç olabilir ama birinci ağızdan dinle görürsün diplomanın sertifikaların vs bir şey ifade etmediğini.

Bu durum yazılım içinde gecerli mi

Bu durum yazılım içinde gecerli mi
Evet. Zaten yazılımın özellikle son dönemde bu kadar revaçta olması diploma gerektirmemesi. İnternetten her şeyi öğrenebilir olman. Örneğin bir hekim için bu geçerli değil internetten kendini geliştirerek hekim olamazsın ama yazılımcının en alası olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…