zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 343 11 Şubat 2024 #1 Sizce hangisini ögrenmeliyim hangisi daha kolaydir ve maddi açıdan daha da yardımcı olur?
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.079 Makaleler 1 Çözümler 15 11 Şubat 2024 #2 Para icin bir hedef belirlenmez. Neyi seviyorsan onu iyi yaparsin, neyi iyi yaparsan ondan iyi para kazanirsin.
Para icin bir hedef belirlenmez. Neyi seviyorsan onu iyi yaparsin, neyi iyi yaparsan ondan iyi para kazanirsin.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 Görkem Say dedi: Para icin bir hedef belirlenmez. Neyi seviyorsan onu iyi yaparsin, neyi iyi yaparsan ondan iyi para kazanirsin. Genişletmek için tıkla... Hayatımda duyduğum en iyi sözlerden biri kesinlikle bu.
Görkem Say dedi: Para icin bir hedef belirlenmez. Neyi seviyorsan onu iyi yaparsin, neyi iyi yaparsan ondan iyi para kazanirsin. Genişletmek için tıkla... Hayatımda duyduğum en iyi sözlerden biri kesinlikle bu.
zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 343 11 Şubat 2024 #4 Görkem Say dedi: Para icin bir hedef belirlenmez. Neyi seviyorsan onu iyi yaparsin, neyi iyi yaparsan ondan iyi para kazanirsin. Genişletmek için tıkla... Para açısından söylemiyorum yani ikisini de öğrenmek için bir para vermem gerekecek onun için dedim hangisi daha iyidir? Diye. Yani ikisini de çok bilmediğim için sevmek sevmemek gibi bir düşüncem yok 2sine karşı hangisi kolaydir onu sormak istiyorum.
Görkem Say dedi: Para icin bir hedef belirlenmez. Neyi seviyorsan onu iyi yaparsin, neyi iyi yaparsan ondan iyi para kazanirsin. Genişletmek için tıkla... Para açısından söylemiyorum yani ikisini de öğrenmek için bir para vermem gerekecek onun için dedim hangisi daha iyidir? Diye. Yani ikisini de çok bilmediğim için sevmek sevmemek gibi bir düşüncem yok 2sine karşı hangisi kolaydir onu sormak istiyorum.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.079 Makaleler 1 Çözümler 15 11 Şubat 2024 #5 zreixtt dedi: Para açısından söylemiyorum yani ikisini de öğrenmek için bir para vermem gerekecek onun için dedim hangisi daha iyidir? Diye. Yani ikisini de çok bilmediğim için sevmek sevmemek gibi bir düşüncem yok 2sine karşı hangisi kolaydir onu sormak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu tarz durumlarda ikisini de 1-2 hafta ogrenip ufak tefek bir seyler uretmeni oneririm. Hangisi daha cok hosuna gidiyorsa ondan devam edersin.
zreixtt dedi: Para açısından söylemiyorum yani ikisini de öğrenmek için bir para vermem gerekecek onun için dedim hangisi daha iyidir? Diye. Yani ikisini de çok bilmediğim için sevmek sevmemek gibi bir düşüncem yok 2sine karşı hangisi kolaydir onu sormak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu tarz durumlarda ikisini de 1-2 hafta ogrenip ufak tefek bir seyler uretmeni oneririm. Hangisi daha cok hosuna gidiyorsa ondan devam edersin.
zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 343 11 Şubat 2024 #6 Görkem Say dedi: Bu tarz durumlarda ikisini de 1-2 hafta ogrenip ufak tefek bir seyler uretmeni oneririm. Hangisi daha cok hosuna gidiyorsa ondan devam edersin. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ZBrush ögrenicegim eğitimi alacağım kurumda deneme dersine girdim ve anlatan hoca falanda iyi geldi biraz ona yönelmeyi düşünüyorum.
Görkem Say dedi: Bu tarz durumlarda ikisini de 1-2 hafta ogrenip ufak tefek bir seyler uretmeni oneririm. Hangisi daha cok hosuna gidiyorsa ondan devam edersin. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen ZBrush ögrenicegim eğitimi alacağım kurumda deneme dersine girdim ve anlatan hoca falanda iyi geldi biraz ona yönelmeyi düşünüyorum.