SqEW09 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen5 7535 rtx4050 16gb ddr5 ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #1 Siber güvenlik ögrenmek istiyroum sıfırdan başlayacağım. Nereden başlamalıyım bilmiyorum. Bedava nasıl ögrenebilir? Ders öneriniz var mı?
Siber güvenlik ögrenmek istiyroum sıfırdan başlayacağım. Nereden başlamalıyım bilmiyorum. Bedava nasıl ögrenebilir? Ders öneriniz var mı?
Pl3x Kilopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 294 Çözümler 3 16 Eylül 2021 #2 GitHub - LuNiZz/siber-guvenlik-sss: SSS sorulari burada... SSS sorulari burada... Contribute to LuNiZz/siber-guvenlik-sss development by creating an account on GitHub. github.com
GitHub - LuNiZz/siber-guvenlik-sss: SSS sorulari burada... SSS sorulari burada... Contribute to LuNiZz/siber-guvenlik-sss development by creating an account on GitHub. github.com
Quintope Centipat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #3 SqEW09 dedi: Siber güvenlik ögrenmek istiyroum sıfırdan başlayacağım. Nereden başlamalıyım bilmiyorum. Bedava nasıl ögrenebilir? Ders öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim google akademik'de hep makale ara ve oku sakın durma ve pes etme
SqEW09 dedi: Siber güvenlik ögrenmek istiyroum sıfırdan başlayacağım. Nereden başlamalıyım bilmiyorum. Bedava nasıl ögrenebilir? Ders öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim google akademik'de hep makale ara ve oku sakın durma ve pes etme