Siber Güvenlik pratik yapma

pcdev3090

Decapat
Daha fazla  
İyi günler. Ben siber güvenlik kursu aldım. Öğrendiklerim hakkında pratik yapmak istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim? Yasal yollar ile. İngilizce bilgim pek iyi değil.

Yasal demişsin tamam. Siber kursunda ne öğrendin açıklar mısın ona göre önereceğim.

Yasal demişsin tamam. Siber kursunda ne öğrendin açıklar mısın ona göre önereceğim.
Geç gördüm kusura bakmayın hocam. Temel linux , temel ağ bilgisi az biraz da web uygulama güvenliği öğrendim.

Hocam kusura bakmayın ben bunları pekiştirecek uygulama bilmiyorum hayırlı akşamlar.
Size de hayırlı akşamlar. Siz neler biliyorsunuz belki ilerde yardımı dokunabilir. Bilmek kötü değil sonuçta. İyisi kötüsü olmaz.

Anlatayım hocam beyaz şapkalı hacker olarak kendi Wi-Fi şifremi kırmıştım DDoS atmıştım ( kendi cihazıma) telefonuma sızmıştım truva atı kodlamıştım PC de formatla bile silinmeyen arka kapı açmıştım sizde virutualbox kurarak bunları yapabilirsiniz. Ben kodlama falan almışsanız işinize yarayabilir belki diye konunuza mesaj yazmıştım.

Tryhackme
Vulnhub
Hack the box

Bunlar pratik yapabileceğin, hatta konu öğrenebileceğin mekanlar.
Özellikle Tryhackme çok tavsiye ediliyor.

Öncelikle İngilizce öğrenmen elbette yararlı olur, bu alanda kaynak taraması için olmazsa olmaz. Basit bir İngilizce kullanılıyor eğitimlerde, böyle hatırlıyorum. Bununla birlikte makine çevirisi yardımıyla da az çok anlayabilirsin.

Tryhackme biliyorum ama yetersiz ingilizcem var vulnhub ı da duymuştum hack the box tanıdık geldi ama sanırım bilmiyorum sanırım sağ olun hocam iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…