Siber güvenlik ve yazılım için laptop önerisi

Bütçe
30000

Salih335

Decapat
Daha fazla  
Sık sık yolculuk yaptığım için masaüstü bilgisayarımı satıp laptop almak durumundayım.

İstediğim özellikler:
i5 veya i7 en az 12. nesil ve h veya üstü işlemciler.
Ekran kartı fark etmez olsa daha iyi olur.
IPS olsa iyi olur ama bütçemde çok IPS yok.
RAM 32 GB olmalı veya arttırılabilir olmalı.
SSD de aynı şekilde arttırılabilir olmalı.
Anakarta entegre şeyleri sevmiyorum :).

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sağ olun hocam gayet güzel laptoplar. Peki sizce ikisinden hangisini tercih etmeliyim?
İki cpu arasında çok fark olur mu?

Çok sağ olun hocam gayet güzel laptoplar. Peki sizce ikisinden hangisini tercih etmeliyim?
İki cpu arasında çok fark olur mu?
RAM takviyesi yapabilirseniz 4050'li cihaz çok daha mantıklı. CPU olarak denk performansa sahipler, 12600HX sadece CPU-Insentive oyunlarda daha iyi sonuç veriyor. iGPU'ya da sahip ayrıyeten.

RAM takviyesi yapabilirseniz 4050'li cihaz çok daha mantıklı. CPU olarak denk performansa sahipler, 12600HX sadece CPU-Insentive oyunlarda daha iyi sonuç veriyor. iGPU'ya da sahip ayrıyeten.
Çok teşekkürler hocam iyi forumlar

RAM takviyesi yapabilirseniz 4050'li cihaz çok daha mantıklı. CPU olarak denk performansa sahipler, 12600HX sadece CPU-Insentive oyunlarda daha iyi sonuç veriyor. IGPU'ya da sahip ayrıyeten.

Merhaba hocam bir şey daha soracağım. Bazı yerlerde LOQ'larin özellikle Intel olanlarinda anakart sorunlu diyorlar. Sizce alınır mı? Bunu almazsam MSI'nin aynı fiyata 3050'li bir bilgisayarını alacağım.

Sizce bu ikisinden hangisi daha çok işime yarar ve daha az sorun çıkarır? Gpu ya ne kadar ihtiyacım olur pek emin değilim. Acer in kasa kalitesinden şüphe ediyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı