Siber Güvenlik vs. Yazılım

theorder21

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Siber güvenlik mi yoksa yazılım mı kararsız kaldım. Açıkçası tasarıma da ilgim var grafik, 2 ve 3D tasarım az da olsa yapabiliyorum. Hepsine ilgim var fakat birini seçmem gerekiyor. Hem uzaktan çalışmak istiyorum (freelancer) hem de ofis ortamında. Sizce hangisi daha iyi olur? Hangisinin önü daha açık bir meslek, günümüzde hangisine daha çok ihtiyaç var?

Hocam bana kalırsa sg uzmanına ihtiyaç olacağını düşünüyorum ilerisi için. Ama hayat sizin hayatınız hangi mesleği sevip sevmeyeceğinizi biz bilemeyiz.

Biz sibercilerin yazılımcı arkadaşlara ihtiyacı oluyor yazılımcılarında bize yani hangisinde kafan iyise ona yönel siber güvenlikte uykusuz geceler olur ve her zaman telefonun açık olmalı yani zor iş yazılımda sadece sabahları aktif olursun siberde gecen gündüzün olmaz para konusunu bilmem şirketlere göre farklılık gösteriyor.

Hocam yazılım bölümünde de sabahlara kadar bir virgül yüzünden uyanık kalabiliyorsunuz ama tabi diken üstünde olmaktan daha iyidir bence. Siber güvenlik cidden ciddi emek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…