Siber saldırı yaşadınız mı?

M3rt0o

Decapat
Daha fazla  
Windows 7 kullanan bilinçli kullanıcılar yardımcı olurlarsa memnun kalırım.

siber saldırı bir sistemin açıklarını keşfederek, bilgilerin izinsiz bir şekilde alınmasıyla ya da değiştirilmesiyle veya veri sızıntısına siber saldırı denir.

Steam hesabım çalınmıştı bildirim gelmişti bir tane. Heriften önce davranıp şifremi değiştirmiştim sonra aradan yarım saat geçmişti bir daha çalındı geri gelmedi.

Böyle deyince millette bizi makam mertebe sahibi sanacak. Siber saldırı olsa olsa hesabımız çalınmıştır.

Kendim bir ara OpenVPN serveri kurmuştum (kendi evime) bazı güvendiğim kişilere. Vermiştim oradan yayıla yayıla birçok kişinin eline geçmiş. Bir arada internetim kesildi PC'yi acıyorum internet gidiyordu DDoS yediğimi anladım sonradan.

siber saldırı bir sistemin açıklarını keşfederek, bilgilerin izinsiz bir şekilde alınmasıyla ya da değiştirilmesiyle veya veri sızıntısına siber saldırı denir.

Ufak bir şeyler denemiş olabilirim ama kimse zarar görmedi merak etmeyin. Küçük şakalar .

Bir arkadaş ile beraber ortak başka bir arkadaşın hesap şifresini alıp hesap ayarlarıyla oynamak gibi bir şey olabilir ama olmayabilir de yani kim bilebilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…