Siber zobalık (ödev)

ÖmerHx

Centipat
Aranızda siber zorbalık yapmış veya siber zorbalığa uğramış olan var mı? Varsa detaylı bir şekilde aktarırsanız sevinirim.

Acaba 12. sınıf İngilizce kitabında bir metin vardı siber zorbalıkla ilgili hocanız oradan mı ödev verdi? Bir de o metinin resmini atarsanız sevinirim.

Yanlış yerde arıyorsun. Technopat'ta ''Boş Yapma'' dediğin için bile 1 gün ban yiyorsun. Ne siberi ne zorbalığı.

Özellikle okul cağında ki gençlere bakmanda fayda var. Sosyal medya çok kullanılır olmuş kendi aralarında. Okulda yaptıkları zorbalıkları belki internette de devam ettiriyorlardır. Ama bunu yaşayan birinin burda çıkıp itiraf edip rapörtaj vereceğini sanmıyorum.

Yaptım Ama ne için soruyorsun?

Mesela Origin, uPlay ve Steam gibi platformlardan hesap çalmaya çalıştım. Herhalde bu 3 platformdan 3000 tane hesap ele geçirmişimdir.
Yada basit açıklardan yararlanarak tüm veritabanını silmeye çalıştım.
Wordpress giriş zaafiyeti ile temaya shell atıp tüm siteyi hacklemeye çalıştım, Herhalde 40'tan fazla siteye bulaştım, Kayıt da aldım ama kayıt aldığım site kapandı

Ne olarak yardımcı olalım?

Başlıkta da belirttiğim gibi ödevim için soruyorum. Peki bunları yaptıktan sonra pişman oldun mu ?
Acaba 12. sınıf İngilizce kitabında bir metin vardı siber zorbalıkla ilgili hocanız oradan mı ödev verdi? Bir de o metinin resmini atarsanız sevinirim.
Yok, üniversitedeki bölüm hocam ödevi verdi.

Dosya Ekleri

• Screenshot.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…