Siberbase.com güvenilir mi?

ByMalicious

Hectopat
Selamlar,

Bu yazıyı, yaşadığım bir sipariş süreci hakkında bilgi vermek ve olası mağduriyetleri önlemek için yazıyorum.

Yaklaşık 17 gün önce Siberbase.com üzerinden Flipper Zero siparişi verdim. Siparişten sonra herhangi bir kargo bilgisi gelmedi. İlk birkaç gün doğal bir gecikme olabilir diye düşünerek bekledim ama süre uzayınca iletişime geçmeye çalıştım.

Mail attım, WhatsApp'tan yazdım, cevap gelmedi. Daha sonra dönüş yaptıklarında ürünün henüz Flipper Zero tarafından kendilerine kargolanmadığını söylediler. Ayrıca, Flipper Zero üreticisinin politikaları gereği sipariş iptali veya değişimi yapamayacaklarını belirttiler. Yani sipariş oluşturulduğu anda iptal hakkının ortadan kalktığını söylüyorlar.

Kargo süresi olarak da 7 ila 45 iş günü gibi ucu açık ve net olmayan bir aralık verdiler. Bu bilgi ürün sayfasında yazıyor ama iptal hakkının tamamen ortadan kaldırılması bana pek yasal gelmedi.

Şu an Flipper Zero’nun kendisine de mail attım, bu firmanın resmi distribütörü mü, gerçekten onlardan kaynaklı bir gecikme var mı, bu iptal edilemez politikası doğru mu, teyit etmeye çalışıyorum.

Henüz ürün elime ulaşmadı, kargoya da verilmiş değil. Süreç şeffaf değil ve firmayla iletişim zayıf. O yüzden bu konuyu buraya yazmak istedim.

Benzer bir alışveriş yapmayı düşünen varsa dikkatli olsun. Süreç ilerledikçe buraya güncelleme de geçerim.

Umarım sadece gecikmeden ibarettir ama yine de paylaşmak istedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250725_135650_com_whatsapp_Conversation.jpg
    Screenshot_20250725_135650_com_whatsapp_Conversation.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 36
Siberbase.com güvenli mi?
Siberbase.com'dan alışverişten sonra maile, telefona hiçbir şey gelmemesi normal mi?

Flipper Zero sipariş ettim, tam 15 gunde kargoya verilip 23 günde geldi. Açıkçası ilk başta biraz tedirgindim ama sürekli bilgilendirme sağladılar. Ürün yurt dışından geldiği için beklemek zorunda kaldım ama orijinal ve sıfır ürün geldi. Güvenilir bir satıcı, tavsiye ederim. Aşagidaki konularda açılmıs
28/07/2025
Flipper Zero'da haber geldi siberbase.com ile bağı olmadıklarını ve kargoda gecikmeleri olmadığını belirtiyorlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250728_170009_com_microsoft_office_outlook_CentralActivity.jpg
    Screenshot_20250728_170009_com_microsoft_office_outlook_CentralActivity.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 17
Bilgi için teşekkürler, ancak baktığım kadarıyla zaten bayi olduklarını iddia etmemişler , veya etmişlerse ben göremedim

Geçen iobi diye bir siteden aldım flipper zero 45 gün geçti gelmedi anlamıyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı