Siberia 200 vs Logitech G430 vs CM Master Pulse FX

@Barış Tolon kardeş sen bu kulakliklari iyi biliyorsun sana son bir sorun olucak su an 200tl butcem var ve gameekstra da gezerken hyperx cloud stinger gördüm forumda okudum iyi demişler yarın gidip kulaklık al cam sence hyperx mi cooler master mi ?

Yardımların için teşekkürler kesin cooler master almaya karar verdim.

@Barış Tolon bugün kulakligi aldım ve kullandım gerçekten hoş ve rahat kulaklık ama sanki tam performans alamadım ama bence benden dolayı bir hata benim bilgisiyarim 4yillik bir samsung marka laptop galiba ses kartim kötü acaba bana çok uygun usb ile bağlanan bir ses kartı onerir misin ?

Gerçekten sağlam ses kartları pahalı oluyorlar. Bütçen ne kadar ki? Eğer toplamda kulaklık ile beraber 400 TL civarına ulaşıyorsa, aldığın kulaklığı iade et direkt MasterPulse Pro modelini al. 7.1 özelliği var ve USB ses kartı ile bağlanıyor.
Ben cooler master master pulse aldım bugün su an yanı butcem baya kısık yanı en fazla 50 çıkabilirim Ben çok iyi bir şey de istemiyorum yani kulakligi kaldırsın yeter.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı