Siberia 200 vs Siberia V3

YiğitSevencan

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, ben Amazon'dan indirim varken Siberia 200 veya Siberia V3 almak istiyorum ama hangisi daha iyi karar veremedim. İnternette de Türkçe kaynak bulamadım. İkisi arasında kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
V3 eski ama 200 modeline göre genelde daha iyidir. Alternatif olarak Hyperx Cloud Core modelini öneririm. İncelemesini yapmıştım ve başarılı bulmuştum cihazı. İmzamdan incelemeyi okuyarak daha iyi bilgi edinebilirsin. :)

Siberia 200 kullanmadım. Ama şuan V3 kullanıyorum. Çok memnunum, rahatlık, hafiflik, ses kalitesi, mikrofonu, şıklığı her şeyiyle çok iyi bir headset. Daha önce Sennheiser PC 350, SteelSeries 7H USB, Siberia V2 Frost Blue kullanmıştım. İçlerin'de V3'den daha iyi diyebileceğim bir tek PC 350 var. O'da fiyat olarak V3 ile aynı kulvarda değil zaten. Kısacası V3 tavsiye ederim. Özellikle Beyaz rengi gayet şık.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı