Eray Menekşe Hectopat Katılım 13 Ekim 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2017 #1 STEELSERİESSiberia 350 USB Illuminated RGB Gaming Headset | SteelSeries HYPERXKingston HyperX Cloud Revolver Gaming Kulaklık veyaCloud Revolver - Üst düzey stereo oyun kulaklığı | HyperX Linklerden bakabilirsiniz. (HYPERX linkleri aynı kulaklığı içermektedir.) Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2017
STEELSERİESSiberia 350 USB Illuminated RGB Gaming Headset | SteelSeries HYPERXKingston HyperX Cloud Revolver Gaming Kulaklık veyaCloud Revolver - Üst düzey stereo oyun kulaklığı | HyperX Linklerden bakabilirsiniz. (HYPERX linkleri aynı kulaklığı içermektedir.)
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 4 Şubat 2017 #2 Revolver parasını hak etmeyecek kadar pahalı. Bu durumda kesinlikle Siberia 350. Ama ben Steelseries denönermiyorum. Zira kabloları gerçekten çok dandik.
Revolver parasını hak etmeyecek kadar pahalı. Bu durumda kesinlikle Siberia 350. Ama ben Steelseries denönermiyorum. Zira kabloları gerçekten çok dandik.
B byzkartal Hectopat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 16 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 8 Şubat 2017 #3 Bence Cloud 2 alın çok iyi bir kulaklık.