Siberia v2'yi Öberir misiniz?

mertcan ezer

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda siberia v2 almayı düşünüyorum. Bilen, kullanan var mı ?Bilgi verirseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siberia V2 çok güzel bir ürün sizi tatmin edecektir. Bütçeniz ne kadar?
Ben kulaklık alacağım zaman Siberia V2 ile Razer Kraken PRO arasında kalmıştım. Daha sonrasında Razer'in daha iyi olduğu kanısına vardım. Eğer bütçeniz var ise Razer Kraken PRO alın.

Ben Siberia v2 black kullanıyorum, iç kısımları soyuluyor. Siberia v2 frost blue almanı tavsiye ediyorum.

250 TL bütçem var. Yazın çok kullanmayı düşündüğüm için rahat olabilirse önerilere açığım.

Amazon üzerinden ben de siberia v2 frost blue düşünüyordum zaten.

Sence rahatlığı nasıl ? Fiyatına göre performansı iyi mi ?FPS oyunlarda kullanacağım sesi nasıl veriyor, rahatça ses kasılır mı ? Son olarak da ben genel olarak kullandığım kulaklıkların hep kablolarını kırdım, o açıdan nasıl?

50 dolara almıştım. Fiyata göre iyidir. Kraken Pro indirimde değildi, olsa onu alırdım, ama çok fark yok. Kablosunu çok zorlamasan kıramazsın. Rahatlık . Ses kasma neredeyse Siberia efsane olmuş bu konuda .

Siberia v2 black ses kartlı alman lazım FPS oyunlarında işini fazlasıyla görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…