mikeshinoda96 Megapat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 286 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2015 #1 CS:GO 'da kullanmak ve keyifli müzik dinlemek için kulaklık almaya karar verdim biraz baktıktan sonra şu 4'ü arasında kaldım. Sizin de yorumlarınızı almak istedim. Amazon.com: SteelSeries Siberia v3 Comfortable Gaming Headset - White: Computers & Accessories Amazon.com: Razer Kraken PRO Over Ear PC and Music Headset - Black: Computers & Accessories Amazon.com: Logitech G35 7.1-Channel Surround Sound Headset: Electronics Bunu arkadaşım kullanıyor müzikte ses kalitesi çok iyiydi ama CS:GO'da deneyemedim. Amazon.com: Plantronics RIG Stereo Gaming Headset with Mixer for PC/Mac - Retail Packaging - Black: Computers & Accessories
CS:GO 'da kullanmak ve keyifli müzik dinlemek için kulaklık almaya karar verdim biraz baktıktan sonra şu 4'ü arasında kaldım. Sizin de yorumlarınızı almak istedim. Amazon.com: SteelSeries Siberia v3 Comfortable Gaming Headset - White: Computers & Accessories Amazon.com: Razer Kraken PRO Over Ear PC and Music Headset - Black: Computers & Accessories Amazon.com: Logitech G35 7.1-Channel Surround Sound Headset: Electronics Bunu arkadaşım kullanıyor müzikte ses kalitesi çok iyiydi ama CS:GO'da deneyemedim. Amazon.com: Plantronics RIG Stereo Gaming Headset with Mixer for PC/Mac - Retail Packaging - Black: Computers & Accessories