Siberpazar.com'dan sınırsız Xbox Ultimate PC Game Pass almak mantıklı mı?

Herhangi bir gelişme var mı arkadaşlar ?

dün aldım, lies of p ve fm24 indirdim. oynatıyor. şimdilik sıkıntı yok. ama online oyun oynayamıyorsunuz anladığım kadarıyla.

dün aldım, lies of p ve fm24 indirdim. oynatıyor. şimdilik sıkıntı yok. ama online oyun oynayamıyorsunuz anladığım kadarıyla.
ea'in oyunlarını da oynayabiliyor musun meselfa bf serisi denedin mi?

ea'in oyunlarını da oynayabiliyor musun meselfa bf serisi denedin mi?
harici launcher ile açılan hiçbir oyun oynanmıyor. ea, ubisoft vs. martın sonunda diablo da gelecek ama blizzard client'ı ile açıldığı için o da online oynanmayacak mesela.

harici launcher ile açılan hiçbir oyun oynanmıyor. ea, ubisoft vs. martın sonunda diablo da gelecek ama blizzard client'ı ile açıldığı için o da online oynanmayacak mesela.
değmez o zaman.

Konuyu hortlattığım için özür dilerim ama maalesef Gamepass'im bitti , yakın zamanda satın alan varsa detaylarını bilmek isterim.

son durum hakkında bilgi alabilir miyiz?

son durum hakkında bilgi alabilir miyiz?
sadece geneli offline olsa da xbox gamepass oyunların çoğunu oynayabileceğiniz bir hesap veriyorlar, hesaba microsoft store'a girdiğinizde xbox uygulamasında kendi hesabınızı açıp kendi hesabınızdan gamepass kullanabiliyorsunuz. Fakat dediğim gibi kütüphaneyi birazcık kısıtlıyor fakat aylardır kullanıyorum işimi görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…